Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Nyitás csak júniusban

Egyelőre szakemberek szorgoskodnak a csornai termálfürdő területén. Ez azt jelenti, hogy a tulajdonos önkormányzat és az üzemeltető megállapodása eredményeként az idei nyáron is várják a fürdeni vágyókat a létesítményben.
Miután a cég igazgatósága hozzájárult, az idén is a Pannon-Víz rt. üzemelteti a csornai termálfürdőt – közölte érdeklődésünkre Sipőcz Ernő elnök-vezérigazgató. Arról pedig már Déri Istvánt, a társaság csornai üzemmérnökségének vezetőjét kérdeztük: elkezdődtek-e az idény előtt szokásos karbantartási munkák a létesítményben.

Elmondta, hogy a medencék burkolatának javítását már befejezték, hátravan a takarítás, fertőtlenítés, az egyéb szakipari tevékenység. Többek között folyamatban van az épületek – öltöző, raktár, külső WC, vízforgató gépház, vegyszertároló – rendbetétele. Elvégzik a gépészeti berendezések átvizsgálását, javítását, a villamos berendezések érintésvédelmi és szabványossági felülvizsgálatát, a szükséges javításokat, a csővezetékek, csatornák nyomáspróbáját.
A nyitást június 12-re tervezik és augusztus végéig várják a vendégeket, naponta délelőtt kilenctől este hét óráig.

Belépőárak

Egy felnőttbelépő ára 600, a diák, katona és nyugdíjas fürdőzőknek 500, a gyermekbelépő ára 3-tól 6 éves korig, szülői felügyelettel 400 Ft. A felnőtt délutáni belépő három órától 500, ugyanezen időtartamra a diákoknak, katonáknak és nyugdíjasoknak 400 Ft. A felnőtt tízszelvényes belépő ára 5000 Ft. A családi jegy – két szülő és három gyermek – 2000 Ft. A felnőtt névre szóló idénybérlet 22.000, a hetven év felettiek névre szóló idénybérlete 11.000 forintba kerül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emlékpavilon a Czirákyaknak

Napjainkban ünnepli fennállása félszázadik évfordulóját a dénesfai pszichiátriai rehabilitációs… Tovább olvasom