Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Nyilvántartásba vették a baloldali összefogás jelöltjeit Csornán

Kristófné Horváth Erzsébet, a MSZP és a DK közös polgármesterjelöltje sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Helyi Választási Bizottság nyilvántartásba vette valamennyi jelöltjüket.

- A szükségesnél jóval több ajánló aláírást gyűjtöttünk az elmúlt napokban, amiket tegnap adtunk le- kezdte a polgármesterjelölt. Nagy élmény volt és sok tanulsággal szolgált a találkozás a választópolgárokkal és támogatókkal. Minden jelöltünk és aktivistánk arról számolt be, hogy nagyon sok csornainak elege van abból, hogy az elmúlt két önkormányzati választáson totális győzelmet aratott a jobboldal, ezt azonban nem a város fejlesztésével hálálták meg, hanem kicsinyes vitáikkal, torzsalkodásaikkal töltötték az időt. A mi jelöltjeink olyan emberek, akiknek nem csak a szakértelmük van meg a város előtt álló hatalmas feladatok végrehajtásához, hanem a város iránti elkötelezettségük is. Számunkra az együttműködés és az összefogás a legfontosabb erő, hogy kimozdítsuk szeretett városunkat a leépülésből, visszaadjuk korábbi életerejét és tekintélyét. Legfontosabb feladatunk most, hogy megismertessük az emberekkel a programunkat, a választásokig meggyőzzük őket arról, ha ránk szavaznak, mi velük együtt várost építünk!

Köszönjük az aláírásgyűjtésben a csornaiak támogatását, minden szimpatizánsunk segítségét, ezekre a továbbiakban is számítunk. Támogassanak bennünket, hogy Csornán is legyen nyugalom, munka, fejlődés! - fogalmazott Kristófné Horváth Erzsébet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nincs se bolt, se kocsma, mégis boldogulnak

Tovább olvasom