Kisalföld logö

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 14°C Még több cikk.

Nyílik a harmadik Hanság Expó

A messze földön híres kapuvári vásárok hagyományaira támaszkodva – három évvel ezelőtt – elsősorban az önkormányzat kezdeményező szándéka, valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közreműködése révén a Rába-Hídexpo Kft. szervezésében megnyitotta kapuit a I. Hanság Expó.
(illusztráció)
A Hanság Expó legnagyobb értéke az, hogy mára beilleszkedett a térség és a város képébe: meghatározó kereskedelmi rendezvénnyé vált.
A III. Hanság Expó közel nyolcvan kiállítója több mint százötvenféle termék bemutatásával hűen tükrözi az előző megállapítás valódiságát. A XXI. század polgárosodni akaró városa történelmi múltjának értékeiből merítkezve szeretné a jövő arculatát formáló elképzeléseit megvalósítani. A Hanság Expó kiállítás és vásár e nemes ügy szolgálatában áll. Az előző évek hasonló rendezvényeinek sikere bizonyította, hogy a helyi vállalkozók szívesen szerepelnek a szakma és a közönség reflektorfényében.
A 2002. július 26-án nyíló III. Hanság Expó kapcsán elmondhatjuk: a közösen megálmodott és elképzelt Vásár-kapu nyitva áll, azért, hogy a jövőben továbbra is együttműködve és még eredményesebben haladjunk az általa megnyílt úton. Kapuvár városa, mint házigazda, a kiállítás szervezőivel együtt szívesen fogadja az idelátogatókat a város kettős ünnepén, a Hanság Expón és a IV. Kapuvári Napok rendezvényein.
Mint szervezők bízunk abban, hogy a város és a környék természet adta csodás kincsei, a Fertő – Hanság különös vonzereje és a vásár élménye az idelátogatók számára sokáig emlékezetes marad.
Végezetül álljon itt kedvcsinálónak néhány érdekesség az expó keretében bemutatásra kerülő programokból: mezőgazdaságigép-bemutató a Busa Bt. közreműködésével; autós kavalkád 14 márkaképviselet közel ötven szebbnél szebb autójával. Búcsúi előzetesként: miből főzzünk jót és egészségeset ? – biotermék-bemutató – , hansági, rábaközi őstermelőkkel. Kézművesportékák bemutatója, melynek helyszíne a kézműves-mesterségek utcája, és ne mulasszák el a személyes találkozást a Médiaszigeten „ Európa lángoskirályával " .

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halaszthatatlan az együttműködés

Két éve, az alakulásakor megfogalmazott elképzelések jelentős részét már megvalósította a hét… Tovább olvasom