Kisalföld logö

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 13°C | 21°C

Nyári gyerekprogramok fogyatékkal élőknek is

Június utolsó hetében is napközis tábort szervez a Nyitott Kapu-Vár Térségi Szociális Szolgáltató Központ a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő családok gyermekei számára.
A jó tanuló rászorulóknak jutalomként szánják a tábort. A tavalyi kezdeményezés nagy sikerére való tekintettel idén is szerveznek júliusban (Babót, Himod, Kisfalud, Mihályi, Osli, Szárföld, Veszkény) és augusztusban (Babót, Himod, Kisfalud, Mihályi, Osli, Szárföld, Veszkény) is egy-egy napos programokat a vidéki települések gyermekeinek. A családgondozók részt vesznek az ellátási területhez tartozó falvak falunapjain, gyermekrendezvényein is.

A Nyitott Kapu-Vár fogyatékosok napközi otthona (FNO) a nyári szünetben várja a fogyatékkal élő fiatalokat, akik tankötelesek és a tanév során más pedagógiai intézmény tanulói. Az FNO kollégái a nyári szünidő idejére felügyeletet és érdekes programokat, kikapcsolódási lehetőségeket biztosítanak a tagoknak és az újonnan érkezőknek. Június utolsó hetében a kapuvári erdészet göbösmajori táborában szerveznek a sérült fiataloknak „bentlakásos táborozást".
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Marad a művelődési ház igazgatója

A vasút és a busztársaság beszámolója mellett számos kapuvári egyesület képviselőjét hallgatták meg… Tovább olvasom