Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Névrokon is gyűjtött

Csorna - Számos programon vehetnek részt a csornai Reménysugár-egyesület tagjai. A szervezet vezetői gondoskodnak róla, hogy a sérült fiatalok a kirándulásokon, otthoni rendezvényeken tartalmasan tölthessék az időt.
Jártak például Zircen is, ahol érdeklődve nézték végig a bakonyi kisváros nevezetességeit. A túrához a megyei önkormányzat és a csornai képviselő-testület nyújtott anyagi segítséget. A csornai egyesület év közbeni klubdélutánjain énekléssel, kézügyességet fejlesztő, megfigyelésen alapuló feladatokkal, tárgyak készítésével foglalkoztak. Megemlékeztek a jeles ünnepnapokról, melyekre műsorokkal készülnek. A munkában segítették őket mindazok, akik az adójuk egy százalékát adták egyesületnek.

Az egyesületvezetők a Kisalföldnek elmondták: tudomásukra jutott, hogy Reménysugár néven létezik egy budapesti alapítvány, akik időnként Csornán is gyűjtenek adományokat. Ezzel az alapítvánnyal egyesületüknek semmilyen kapcsolata nincs. A szervezet hivatalos neve: „Reménysugár" Halmozottan Sérültekkel Foglalkozó Egyesület. Székhelyük Csornán van, vezetőik Fejes Sándorné elnök és Papp Imréné titkár. Támogatását mindenkinek köszönik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem teljesen biztonságos a Váti

Szerdán a polgármesteri hivatal és a tűzoltóság szakemberei megtekintették a belvárosi Váti-tavat. Tovább olvasom