Kisalföld logö

2018. 11. 20. kedd - Jolán 1°C | 5°C Még több cikk.

Nem találták meg az eltűnt rábacsanaki nyugdíjas rendőrt

Rendőrök, polgárőrök, önkéntes tűzoltók és civilek keresték vasárnap Simon Ferencet. A nyugdíjas rendőr egy héttel ezelőtt hagyta el otthonát, azóta nem adott életjelet magáról.
A kutatás eredménytelen maradt

Keresték, de nem találták meg az éppen egy hete eltűnt rábacsanaki nyugdíjas rendőrt. Amint arról beszámoltunk Simon Ferenc múlt vasárnap köszönt el családjától, azóta nem látták. Telefonja nem csörög ki és életjelet sem adott magáról.

Tegnap reggel két helyszínen, összesen mintegy száztíz önkéntes próbálta megkeresni. A levegőből siklóernyősök kémlelték a tájat. Több csoportra osztották a segítőket és az érintett falvak külterületét fésülték át. A rendőrök, polgárőrök, önkéntes tűzoltók és a civil lakosság együttműködése azonban nem hozott eredményt. Több négyzetkilométernyi bozótos, gazos, nehezen járható területet néztek át.

Sem lakóhelyén, Rábacsanakon és környékén, sem Bágyogszovát térségében nem találták nyomát. Utóbbi település azért volt fontos, mert a mobilszolgáltató ott mérte be utoljára Simon Ferenc telefonkészülékét.

A rendőrök GPS segítségével igyekeztek a telefonra bukkanni, sikertelenül. Sem az eltűnt férfit, sem autóját, egy fekete Opel Astra kombit nem találták meg. Szerintük az eredménytelen kutatás akár bizakodásra is okot adhat a családtagoknak. Továbbra is élhet a remény ugyanis, hogy életben van, és rövid időn belül jelentkezik családjánál.

A Csornai Rendőrkapitányság munkatársai folytatják volt kollégájuk keresését
A Csornai Rendőrkapitányság munkatársai folytatják volt kollégájuk keresését

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Osli: autót kapott a 120 éves egyesület

Tűzoltóautót kapott Németországból a százhúsz éves osli önkéntes tűzoltóság. Tovább olvasom