Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Nem romboltak, terveztek Kónyban

Kónyban az óvodát és faluházat felújították, hamarosan ismét szétverték és megint felújították. Ez felelős gazdálkodás?


Olvasói SMS

˝Kónyban az óvodát és faluházat felújították, hamarosan ismét szétverték és megint felújították. Ez felelős gazdálkodás? Ez az adófizetők pénzének az elherdálása. Kíváncsi lennék, mi van a háttérben.˝
Kónyi
Aller Imre, a község polgármestere a felvetésre elmondta: mindkét intézmény része volt a tudatos és tervezett felújítási programnak.

– A faluház felújításának első üteme 2004-ben volt, amikor nyílászárókat cseréltünk, a padozatot és a tetőzetet tettük rendbe. A második ütemben, miután az integrált közösségi tér pályázaton nyertünk, hozzáépítés történt. Akadálymentes vizesblokkot alakítottunk ki, ami addig például hiányzott. Minimális bontással sikerült megoldanunk a bővítést.

Az óvoda rekonstrukciója részleges felújítással kezdődött. Két csoportszobát korszerűsítettünk és a hozzá tartozó mosdókat. Ekkor már tudatosan készültünk a nagy fejlesztésre, amihez sikerült jelentős pályázati támogatást nyernünk. Készen voltak terveink, tehát a két felújítás egymásra épült és nem volt szó rombolásról. Az SMS írója egyébként mindkét beruházásról részletesen olvashatott a helyi és a megyei médiában is. Illetve akár személyesen is megtekinthette az átalakított épületeket. Esetleg, ha további kérdései vagy észrevételei vannak, nyugodtan érdeklődjön a községházán. Ahogy eddig, ezután is készségesen állunk rendelkezésére. Arra egyébként kíváncsi lennék, hogy az SMS írójának miért több évvel a beruházások után jutott eszébe kérdéseit feltenni, illetve nem értem, miért nem tud örülni a falu sikereinek – fogalmazott Aller Imre, Kóny első embere.

Olvasóink írták

  • 3. reális 2013. március 14. 10:14
    „Komolyan , igen, akkor még nagytibi sem ír valótlan dolgokat!Kóny nyugtatóval együtt továbbra is egy szépülő,épülő nagyközség.”
  • 2. nagytibi 2013. március 14. 08:45
    „Kónyt a városi rang? Na ne vicceljünk már!!!Reális vegyél be egy nyugtatót!Színes házak, színes autók meg színes polgármesterek sok helyen vannak Kónyban is!Még hogy kóny a megye példaképe, komolyan mondom....”
  • 1. reális 2013. március 13. 17:00
    „Kónyt, megilletné a városi rang! Színes, házak, modernizált épületek! Polgármester és kollégái közösen dolgoznak a kónyi választókért! Minden tisztelet részükre, így tovább! Példaértékű emberi empátiával rendelkezik Aller Imre.Kóny a megye példaképe.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elmarad a böllérmájfesztivál Kapuváron

A böllérmájfesztivál elmarad, de nem azért mert a katasztrófavédelem a várható időjárással… Tovább olvasom