Kisalföld logö

2017. 03. 26. vasárnap - Emánuel 4°C | 11°C Még több cikk.

Nem mutatvány, igazi produkció

Budapest - „Nem mutatványt akartunk, hanem igazi produkciót létrehozni Andris mindkét albumával – mondta csütörtökön Budapesten Benkő László zeneszerző Szabó Andris második CD-jének országos sajtóbemutatóján.
Sűrű napja volt tegnap Szabó Andrisnak. Előbb a fővárosban, az egyik könyvkiadó karácsonyi gáláján lépett föl, majd a Moszkva téri Mc’Donaldsben mutatkozott be „A szívemmel is látható" című új albumával az országos médiának. Este pedig már Sopronban szerepelt a város határnyitó ünnepségén.

A sajtótájékoztatón előbb Benkő László zeneszerző, „A szívemmel is látható – Andris 2." című album producere mutatta be Szabó Andris útját a két évvel ezelőtti csornai Ki mit tud?-tól a mostani lemez elkészültéig. Hangsúlyozta, kezdettől az volt cél, hogy ne valamiféle egyszer használatos mutatvány szülessék, hanem igazi produkció, melyben az előadó megmutathatja személyiségét.

Az első album a vártnál is nagyobb sikert hozott, így a vak fiú már Magyarország legfiatalabb aranylemezese, sőt, a legújabb eladási adatok alapján mostanra a platinalemezre is rászolgált. Méltatta azt a példást együttműködést, mely az első és a második korong munkálatai során a Kisalfölddel és az Első Győri Lions Clubbal kialakult, s mára barátsággá nemesedett. Két-két aranylemezt is átadott az Andris- és az Omega-albumok szövegírójának, Trunkos Andrásnak, illetve a készítő Média Generál stúdiónak.

Sopron: Szabó Andris csütörtökön este a város határnyitási ünnepségén is fellépett dalaival. Fotó: Magasi Dávid

Halbritter Mátyás, a CD-ket kiadó Első Győri Lions Club alapítványi kurátora arra mutatott rá, hogy a sikerek révén nemcsak Andrist tudják a pályáján tovább segíteni, hanem számos sorstársának is jutott forrásaikból.

Simon Zoltán, a hazai Lions klubok országos kormányzója szervezetéről elmondta: a Lions a világ legnagyobb jótékonysági hálózata. A világban egymillió, Magyarországon 45 klubban ezer taggal büszkélkedhet. „Szép és látványos alkalomnak" nevezte az Andrisnak juttatott támogatást.
Nyerges Csaba, a Kisalföld főszerkesztője úgy fogalmazott: „Sok örömmel gazdagítottak bennünket a két lemez kiadási munkálatai." Bejelentette: az Andris 2-t előfizetőink közül napok alatt kétezren rendelték meg.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Válságkezelés után csökkenő tartozások

Kapuvár - Az elmúlt évben megduplázódott a kapuvári kórház adósságállománya, melyet napjainkra… Tovább olvasom