Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Nem bábukra, szakértőkre van szükség

A Fidesz polgármesterjelöltje és képviselőjelöltjei nem bíznak a saját képességeikben - mondta el Kristófné Horváth Erzsébet az MSZP és a DK csornai polgármesterjelöltje.

„Nem arról beszélnek, hogy mit tennének, ha megválasztanák őket, hanem arról, hogy a kormány és az országgyűlési képviselő majd elvégzik helyettük a dolgukat" – jelentette ki szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében Kristófné Horváth Erzsébet.

Az MSZP és a DK csornai polgármesterjelöltje hozzátette: a fideszes jelöltek megszólalásaikban azt állítják, hogy Csorna akkor kap pénzt, ha kormánypárti városvezetése lesz.

– Ezt már ismerjük, mire mentünk vele? Csornán a kétszer abszolút győzelmet aratott jobboldal nyolc éve nem a várossal törődik, hanem önmagával veszekszik. Szótlanul tűrték, hogy elvegyék közadakozásból létrehozott kórházunkat, aktív ellátásait megszüntessék, államosítsák iskoláinkat, elveszítsük önálló tűzoltóságunkat.

A kormány érdekét szolgálták a városérdek helyett. Az Európai Unió támogatásait nem párthűség alapján osztogatják, hanem jó projektekre, jól megírt pályázatokra adják.

Ezért nem a kormány ajándékát munka nélkül váró politikai bábukra, hanem nyugalomra és tervekkel rendelkező, szakértő, dolgozni tudó valódi városvezetésre van szükség – fogalmazott Kristófné Horváth Erzsébet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kapuvári egyházmegye története - Zsebedits József könyvbemutatója

Tovább olvasom