Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Nem bábukra, szakértőkre van szükség

˝A Fidesz polgármesterjelöltje és képviselőjelöltjei nem bíznak a saját képességeikben˝ - véli az MSZP és a DK csornai polgármesterjelöltje.

Nem arról beszélnek, hogy mit tennének, ha megválasztanák őket, hanem arról, hogy a kormány és az országgyűlési képviselő majd elvégzik helyettük a dolgukat" – jelentette ki szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében Kristófné Horváth Erzsébet. Az MSZP és a DK csornai polgármesterjelöltje hozzátette: a fideszes jelöltek megszólalásaikban azt állítják, hogy Csorna akkor kap pénzt, ha kormánypárti városvezetése lesz.

– Ezt már ismerjük, mire mentünk vele? Csornán a kétszer abszolút győzelmet aratott jobboldal nyolc éve nem a várossal törődik, hanem önmagával veszekszik. Szótlanul tűrték, hogy elvegyék közadakozásból létrehozott kórházunkat, aktív ellátásait megszüntessék, államosítsák iskoláinkat, elveszítsük önálló tűzoltóságunkat. A kormány érdekét szolgálták a városérdek helyett. Az Európai Unió támogatásait nem párthűség alapján osztogatják, hanem jó projektekre, jól megírt pályázatokra adják. Ezért nem a kormány ajándékát munka nélkül váró politikai bábukra, hanem nyugalomra és tervekkel rendelkező, szakértő, dolgozni tudó valódi városvezetésre van szükség – fogalmazott Kristófné Horváth Erzsébet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betörte a telefonfülkét Kapuváron - Vérző keze buktatta le

A sérült öklű férfi beismerte, hogy ő követte el a bűncselekményt és sebei ellátásában kérte a… Tovább olvasom