Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Nem a fűtésszolgáltató beszámolójára

Kapuvár - A kapuvári testület nem fogadta el a helyi távhőszolgáltató beszámolóját, valamint tárgyalták az idei költségvetést, melyet végül 5,6 milliárdos fő összeggel és százötvennyolcmilliós hiánnyal fogadtak el.
A kapuvári képviselő-testület csütöröki ülésén mindjárt a második napirendi pont beszámolóját nem fogadta el a plénum. A testület előtt Oláh Péter, a Kisalföldi Távhőszolgáltató Zrt. (egykori Greenergy Zrt.) képviselője beszélt a cég tavalyi tevékenységéről. A beszámoló után Pintér Gábor képviselő kért szót és több ponton vitatta az elhangzottakat és a leírt anyagot is erősen hiányosnak tartotta. Szó volt a cég fejlesztéseinek és felújításainak hiányosságairól, valamint a képviselő vitatta a meglévő szolgáltatói szerződés teljesítésének több pontját.

A testület végül nem fogadta el a szolgáltató beszámolóját, a márciusi ülés újratárgyalja a kérdést.

A csütörtöki ülés legfontosabb napirendi pontja a város idei költségvetésének elfogadása volt. Az előterjesztésben elhangzott, az országos költségvetés hiányosságai miatt egyelőre Kapuvár büdzséje is csak a pillanatnyi helyzetet tükrözi. A költségvetés főösszege 5,6 milliárd – a nagyprojektek miatt –, így is magasabb, mint a tavalyi. A képviselők elé került anyag idén 158 millió forintos működési hiánnyal számol. A költségvetés és a csütörtöki testületi ülés részleteire egy későbbi számunkban visszatérünk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Segítettek

A csornai Széchenyi István Körzeti Általános Iskola tanulói a diákönkormányzat felhívására gyűjtést… Tovább olvasom