Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Negyedmilliót fizettek az aranycsapatos labdáért

Véget ért az árverés és rekordáron elkelt Áder János futball-labdája. Az országgyűlési képviselő az aranycsapat tagjai által aláírt foci árát a csornai katolikus intézménynek ajánlotta fel.
A Kisalföld augusztus 16-i számában adtuk hírül, hogy Áder János egy, az aranycsapat tagjainak kézjegyével ellátott futball-labdát ajánlott fel árverésre. A licit most lezárult és a foci rekordáron, 253 ezer forintért kelt el. A csornai körzet országgyűlési képviselője a pénzt a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Általános Iskola alapítványának ajánlotta fel, amelyből a tehetséges fiatal sportolókat támogatják, illetve felszerelést vásárolnak. Információink szerint a labdát egy magánszemély vásárolta meg, a pénzt pedig szombaton adja át Áder János Fehér Lászlónénak, az iskola igazgatójának.

– Nagyon meghatódtunk, amikor hírül vettük az árverés végeredményét, hiszen ekkora összegre sem én, sem a munkatársaim nem számítottunk – jegyezte meg az iskolaigazgató. – Mindenképpen a képviselő úr által megjelölt célra fordítjuk a pénzt és sportfelszereléseket, eszközöket vásárolunk a 253 ezer forintból, ám előtte a testnevelő kollégákkal egyeztetjük, mire is van igazán szükség. Nagyon jól jött ez a pénz, hiszen a sport, a testnevelés is az a terület, amelyet folyamatosan fejleszteni kell, és remélem, hogy diákjaink jó eredményekkel és célszerűen használják majd a nagylelkű ajándékokat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kapitányváltást emlegetnek Kapuváron

A Kisalföld információi szerint a Kapuvári Rendőrkapitányság élén vezetőváltás várható a… Tovább olvasom