Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Ne hagyjunk látható helyen értékeket!

Kapuvár - Figyeljünk oda értékeinkre! Talán ez lehetne a mottója annak a két esetnek, melyről a Kapuvári Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője beszélt lapunknak.
Varga Krisztián százados elmondta: a minap egy fiatalember motorkerékpárja elromlott Gyóró és Himod között. A fiatalember a motort hátrahagyva segítségért ment a közeli faluba. A helyszínre visszatérve azonban csak hűlt helyét találták a kétkerekűnek. A kapuvári nyomozók még aznap elkapták a tolvajt, aki a későbbiekben bevallotta, hogy az eltulajdonított motort beljebb tolta az erdőbe azzal a szándékkal, hogy az ügy elültével visszatér érte.

A kapuvári lakótelep egyik parkolójában álló autóból egy rádiót vitt(ek) el egyelőre ismeretlen elkövető(k). A Győri úton parkoló személygépkocsi hátsó ablakát betörve jutott zsákmányához a tolvaj, akit jelenleg is keresnek a kapuvári nyomozók. Varga százados hangsúlyozta: nem lehet elégszer elmondani azt, hogy utcán álló gépkocsiban ne hagyjunk látható helyen értékeket, a falvakban pedig járjanak be a tulajdonosok az udvarukra, vagy garázsukba!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kevesebb intézmény, hivatalnok

Csorna - Csornán a képviselő-testület döntése nyomán jelentősen átalakul az intézményhálózat. A közoktatás átszervezése mellett azért döntött a fenntartó, mert az ellátandó feladatok normatív állami támogatása az idei évtől drasztikusan csökkent, az önkormányzatnak saját forrásból egyre többet kell a fenntartásukra fordítani. Tovább olvasom