Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 14°C Még több cikk.

Nagydíjas lett a Provertha

Az idei, ötödik Hanság Expóra majdnem hetven kiállító érkezett az ország legtávolabbi vidékeiről is Kapuvárra. A város és a megyei kereskedelmi és iparkamara szervezte rendezvény mellett a Kapuvári Napok kulturális programjait is látogathatja péntektől a közönség.
Szombaton az ötödik kapuvári Hanság Expó megnyitóján Biró Péter, Kapuvár polgármestere kiemelte: öt éve, az első lépések megtételekor nem sejthették, hogy a vásár napjainkra szinte az egész országból vonzza a kiállítókat.

A mintegy hetven cég és vállalkozás teljesen megtölti a nemrég új nevet kapott Berg Gusztáv Szakiskola termeit és udvarát. Nemcsak a helyi és környékbeli kiállítók szerepelnek, hanem az ország távolabbi részéről, így Békéscsabáról, Kecskemétről és Nyíregyházáról is érkeztek cégek.
A vásári díjak sorában a megyei önkormányzat díját a Diadal Ruhaipari Rt., a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elismerését a beledi Betonáru Kft., a város különdíját Kuslics Péter kertépítő, a Kapuvári Ipartestület díját pedig a Speedhaus 2002 Bt. kapta.
A vásár nagydíját a Provertha E. C. Rt. érdemelte ki, valamint vásári különdíjat kapott a Kisrába-menti Takarékszövetkezet. A helyi önkormányzat, a szervezők és a kamara képviselőiből alakult zsűri az előbbieken kívül még öt vállalkozást részesített okleveles dicséretben. A tegnap délelőtti program részeként a napjainkra hagyománnyá vált polgármesteri sörcsapolás örvendeztette meg a szép számmal megjelent közönséget.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A jövő forog kockán

A kapuvári kistérség nemcsak 20 millió forinttól, hanem a jövőbeni lehetőségektől is elesik, ha nem… Tovább olvasom