Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Nagy érték az igazi közösség

Az adventet köszöntötték a csornai Reménysugár Egyesület tagjai. Ünnepségükön támogatóiknak is köszönetet mondtak.

Adventköszöntő délutánt rendezett a hétvégén a csornai Reménysugár Egyesület. A sérült fiatalokkal foglalkozó szervezet egész évben megünnepli a jeles napokat, ahogy számos más, tartalmas programmal is igyekeznek kellemessé tenni tagjaik életét.

A Reménysugár Egyesület adventköszöntőjén tagjaik saját maguk által készített ajándékkal köszönték meg a támogatást.
A Reménysugár Egyesület adventköszöntőjén tagjaik saját maguk által készített ajándékkal köszönték meg a támogatást.

Vidám kirándulásokra utaznak, foglalkozásokat tartanak, meséket játszanak el. A legutóbbi összejövetelük az ünnepvárás jegyében zajlott.

Fejes Sándorné elnök és Papp Imréné titkár elmondták: egyesületük működését támogatásokból biztosítják és rendezvényeiket is felajánlásokból finanszírozzák. Támogatja munkájukat a megyei önkormányzat és a csornai is, a Jézus Szíve-egyházközség, a Városi Művelődési Központ és Könyvtár. Adventköszöntőjükön megjelent Kóczán Zoltán, a megyei közgyűlés új és Firtl Mátyás volt alelnöke. A Reménysugár tagjai és vezetői megköszönték az egész éves segítséget és kérték a további támogatást is.

Kóczán Zoltán úgy vélekedett, hogy a sérültek értékes tagjai a társadalomnak. Helyük és feladatuk van, amelynek kiteljesedésében segíteni kell őket és mindazokat, akik életüket egyengetik a mindennapokban. Firtl Mátyás azt hangsúlyozta, hogy közös tevékenységüknek nagy értéke az igazi közösség, melyet ő is tapasztalt a csornai egyesületnél. A Reménysugár Egyesület tagjai ünnepi műsorral és saját maguk által készített ajándékkal köszönték meg a támogatást, a közös ünnepükön való részvételt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az egy-két millió forintos pályázatokban bíznak Árpáson

A négy éve megkezdett munkát folytatva újítják fel a középületeket, javítják az utakat, járdákat… Tovább olvasom