Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Munkaterv avagy miről döntenek a képviselők idén?

Csorna - Februárban a vagyonnyilatkozatok, áprilisban a közbiztonság, júniusban például a város forgalmi rendje lesz napirenden a csornai képviselő-testület ülésén. Az éves munkatervet a minap tárgyalták a képviselők.
Csorna képviselő-testülete legutóbbi ülésén tárgyalta a plénum éves munkatervét. Az anyagot Turi György polgármester egyfajta alapnak szánja, ám azt hozzátette, amennyiben olyan sürgős napirend lenne bármelyik hónapban, melynek tárgyalása szükségszerű, a munkaterv változhat.

Az előterjesztés szerint a februári ülés napirendjei közt a polgármester és a képviselők vagyonnyilatkozatainak tárgyalása lesz, ezenkívül foglalkoznak a házak számozásáról és jelöléséről szóló rendelettel. Márciusban a szociális és gyermekvédelmi ellátások helyi szabályozását módosítja a testület, valamint újratárgyalják a csornai hulladékgazdálkodás egyes kérdéseit. Áprilisban a helyi közbiztonság és az elmúlt évi gazdálkodás kérdései kerülnek sorra, valamint javaslatot tesznek a Csornahő Kft. mérlegének megállapítására. Májusban tájékoztató hangzik el az alapfokú néptánciskola működéséről, valamint az önkormányzat által benyújtott pályázatokról. A testület javaslatot tesz helyi kitüntetések adományozására. Júniusban a város közlekedési rendjét és a csornai kistérség munkáját tárgyalják a képviselők.
A nyári szünet után először szeptemberben ülésezik a testület, mikor is beszámoló hangzik el a helyi tűzoltóság munkájáról és az önkormányzat féléves gazdálkodásáról. Októberben a költségvetés módosítása kerül a napirendek közé, majd novemberben a szociális ellátásokat tárgyalja a testület. Napirenden lesz még a Máltai Szeretetszolgálat szerződésének teljesítése. A decemberi ülésen beszámolót hallgathatnak meg a képviselők a helyiadó-bevételekről, valamint az önkormányzati társulások működéséről is.

Az előterjesztés rendelkezik a napirendek előtti beszámolókról, melyekben a polgármester és az alpolgármester ismerteti a testületi ülések közt eltelt időszak munkáját.

Olvasóink írták

  • 1. jakob 2008. január 24. 11:38
    „..yessss ! ideje lenne tárgyalni pl., hogy a 15 éve megváltozott utcanevek mért nem keröltek átvezetésre a földhivatalnál!!
    ..aztán talán számozhatunk is !!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kistérségi fenntartásban az otthon

Bágyogszovát - Új működtetője van a bágyogszováti idősek otthonának. A csornai kistérségi társulás… Tovább olvasom