Kisalföld logö

2018. 01. 24. szerda - Timót -1°C | 6°C Még több cikk.

Munkája miatt bántják a gyermekét?

Csákány Annamária, a Jobbik kapuvári elnöke szerint képviselői munkája miatt bántják gyermekét az iskolában, melynek felügyeleti rendszerét is kifogásolja.
Sajtótájékoztatón jelentette be a minap Csákány Annamária, a Jobbik kapuvári szervezetének elnöke, helyi képviselő, hogy szerinte mind őt, mind általános iskolás gyermekét a képviselői munkája miatt érik atrocitások. – Több esetben szólaltam fel a kapuvári lomisok ügyében – hangoztatta. Elmondta: ezen felszólalásai miatt többször szóbeli fenyegetések érték, ám úgy véli, ennél is súlyosabb, hogy a helyi katolikus iskolába járó gyermekét az említett családok gyermekei megverték, őt magát rasszistának bélyegezték.

– Mind a felém, mind a gyermekem felé irányuló fenyegetettség miatt feljelentést tettem a helyi rendőrkapitányságon – mondta a helyi politikus. Hozzátette, hogy szerinte gyermeke iskolájának nevelőtestülete sem áll hivatása magaslatán. – Már korábban is történtek esetek, melyekben hiányzott a tanári felügyelet akkor, amikor gyermekemet bántották – mondta a helyi képviselő. Hangoztatta: többször írt az iskolát fenntartó Győri Egyházmegyéhez, ám mind ez idáig hiába, így az iskolával szemben is feljelentéssel éltek.

Magyar Zoltán, a Jobbik országgyűlési képviselője elmondta, a párttársa által felvetett „lomis" ügyekben a szakminisztériumhoz fordul, hiszen – mint mondta – a kérdés kezelése nem feltétlenül önkormányzati feladat.

– Úgy gondolom, egy meghatározott csoport részéről nyomásgyakorlás folyik a képviselő ellen Kapuváron, ami tarthatatlan – fogalmazott.
Lapunk az elhangzottakról megkérdezte a Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola és Óvoda igazgatóját. Fodor Gyuláné elmondta, a képviselő által említett esetben a jogorvoslat megtörtént, egyéb módon nem kívánja kommentálni Csákány Annamária mondatait.

Olvasóink írták

  • 2. Jerry 2012. július 05. 14:17
    „Érdekes ez a jobbikos felfogás.Ők vígan kritizálhatnak bárkit, de ha őket éri kritika, teljesen fel vannak háborodva.Az persze elítélendő,ha egy politikus gyerekén vesznek elégtételt. Viszont éppen a jobbik volt az a párt, mely eddig nem kímélt senkit,és éppen rasszista, neonáci kijelentésekkel próbálták meg befolyásolni a közvéleményt. Azért mert egy párt jobbiknak nevezi magát, még lehet egy politikai paletta rosszabbik oldala.”
  • 1. Zöldfülü 2012. július 04. 07:41
    „El is hiszem hogy egy két retkesnek nem tetszik hogy valaki szóvá teszi hogy úton útfélen otthagyják a szemetüket, (büntetlenül) mindenesetre az undorító ha egy nőt vagy a gyerekét fenyegetik/bántják.
    Csendőrséget vissza!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Falvédőre hímzett áldás és bölcsesség

Hímzett falvédő kiállítás nyílt a kultúrházban. A különleges tárlattal a szervezők a nosztalgiázás… Tovább olvasom