Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Munka az új évben: tíz ülést tervez a testület

A város képviselő-testülete tavalyi utolsó ülésén elfogadta az idei évre vonatkozó munkatervét.
Eszerint 2012-ben az első ülés január 23-án lesz. Közmeghallgatást májusban tartanak, júliusban és augusztusban „szabadságon" lesznek a képviselők, azaz nem üléseznek. Az előre tervezett napirendek között februárban például szerepel a vagyonnyilatkozat-tételről szóló jelentés és az idei költségvetési rendelet megalkotása.

Márciusban a helyi rendőrkapitány beszámolóját hallgatnák meg a közbiztonságról, áprilisban a sportegyesület 2011-es tevékenységét értékelik. Májusban a közterület-felügyelettől várnak jelentést, és a helyi kitüntetések adományozásáról is döntenek. Júniusban a Csornai Általános és Művészeti Iskola, Óvoda munkájáról hallgatnak meg tájékoztatót, szeptemberben a helyi tűzoltóságéról. Októberben a Városi Művelődési Központ és Könyvtár munkája lesz terítéken, novemberben az önkormányzat addigi gazdálkodása. Decemberben a helyi adók alakulásáról kapnak a képviselők tájékoztatót.

Olvasóink írták

 • 3. mazsi 2012. január 08. 08:16
  „b ko
  az oldalsó linken ott van hogy hírek csornáról !!!!!!!!”
 • 2. nemjani 2012. január 07. 10:53
  „Micsoda hülye divat ez?! "A város", "a képviselőtestület", stb. MELYIK VÁROSRÓL VAN SZÓ???? Nem akarom a cikket végigolvasni, csak azért, hogy kiderüljön a szövegösszefüggésből, hogy ez éppen hol és mi. Nem tanultatok meg egy 10 soros cikket megirni, fijugg?! Ez már az x-dik eset!”
 • 1. vérnarancs 2012. január 06. 20:25
  „Urak! A Polgárok munkatervével mi lesz? pl: Napelemgyár”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bécsben is bemutat Kapuvár

Több mint kétmillió eurós támogatást kapott Kapuvár a burgenlandi Fertőzug és a Hanság–Rábaköz… Tovább olvasom