Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Műfüves pálya közel 35 millióból

Kispályás labdarúgásra alkalmas, műfüves pálya megépítésére pályázik Kapuvár. A városháza a közel 35 millió forintos bekerülési árból 10,4 millió forintos önrészt fedez. A helyi sportegyesület elnökhelyettese szerint a pályát az intézmények és a civilek is használhatják egész évben.
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) országos pályaépítő programjához Kapuvár is csatlakozik egy hússzor negyven méteres, kispályás labdarúgó-mérkőzésekre alkalmas műfüves pályával, melyet a városháza a Kapuvári Sportegyesület (KSE) edzőpályájának déli része mellett építene fel.

Ahogy Varga Andrástól, a KSE elnökhelyettesétől megtudtuk, a városháza benyújtott egy pályázatot, amelyből a helyi önkormányzat 30 százalékos, 10,4 milliós önrésze mellé a pályázatból nyerhetnek támogatást.

A műfüves pálya teljes bekerülési költsége közel 35 millió forint. Varga András szerint a pályázati elbírálás még a héten megtörténik.

– A műfüves pályát a sportegyesület korosztályos csapatai mellett a kapuvári intézmények diákjai és amatőr kispályás csapatok is használhatják – tette hozzá a KSE elnökhelyettese.

A felépített pálya alkalmas lesz esti játékra is, mivel a pályázat tartalmazza a világítás kiépítését is. Ezenkívül a pályát körben labdafogó hálóval látják el. Mivel a pálya talaja sem lesz kitéve az időjárás viszontagságainak, a fiatalok egész évben használhatják a KSE műfüves pályáját.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csökkenő kintlévőség a bérlakásoknál

A nyomozati eredmények alapján az első helyen végzett rendőrség, a temetkezési cég és a Rekultív… Tovább olvasom