Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 4°C Még több cikk.

MSZP - Mire van szüksége a Rábaköznek?

Kránitz László képviselőjelölt és Tóbiás József, a szocialista párt frakcióvezető-helyettese tartott sajtótájékoztatót Beledben.
A politikusok szerint több munkahelyre, átlátható és gyors pályázati rendszerre, valamint a vidéki turizmus támogatására van szükség a Rábaközben s a megyében is.

A helyi gyökerekkel rendelkező Kránitz László és Tóbiás József, a szocialista párt frakcióvezető-helyettese kijelentették: a megyei közúthálózat fejlesztése elengedhetetlen, különös tekintettel a 85-ös főút Sopronig nyúló szakaszára. Mindkét politikus hangoztatta, az egész ország égető problémája a munkahelyek kérdése.– Ma minden tíz munkahelyből kilencet az állam hozott létre, ezt a számot a jövőben a piaci alapon életre hívott munkahelyek javára kell dönteni – hangoztatta Tóbiás József.A szocialista politikusok hangoztatták: decentralizált, átláthatóbb és gyorsabb pályázati rendszerre van szükség, hogy kikerüljék az olyan elrettentő rábaközi példát, mint a pályázati forrásból épülő csónakkikötő csónakázható víz nélkül. Hozzátették: a Rábaköz településszerkezetéből adódóan az egyik kitörési pont lehet a falusi turizmus, melyre – a szocialisták szerint – a mainál több forrást kell elkülöníteni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Eredményeket elérni csendben is lehet˝

Tovább olvasom