Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Morvai Krisztina Kapuváron: Az uniót meg kell reformálni

Több nőt vár a hazai közéletben Morvai Krisztina, a Jobbik köztársaságielnök-jelöltje. Az uniós képviselő szerint az Európai Uniót meg kell reformálni.
Magyar Zoltán, a térség jobbikos országgyűlési képviselője és Morvai Krisztina, a Jobbik uniós képviselője tartott lakossági fórumot a hét végén Kapuváron. A helyi kérdésekről szólva Magyar Zoltán kijelentette, az elmúlt évtizedek alatt egyik környékbeli politikus sem tudta megoldani például a csornai kórház vagy a szintén csornai elkerülő problémáját. – Az még csak hagyján, hogy a képviselők sem tudnak semmit a Rábaköz egyetlen még aktív kórházának sorsáról, ám az, hogy sem a csornai polgármesternek, sem a kórház vezetésének nincs konkrét információja, már felháborító – jelentette ki Magyar Zoltán. Kapuvárral kapcsolatban a legnagyobb problémának az utazó bűnözők megjelenését tartja.

A Kisalföldnek Morvai Krisztina hangsúlyozta, a hazai politikai elit elvesztette kapcsolatát a választókkal, ezért pártja javasolja a köztársasági elnök közvetlen megválasztását. – Erre legelőbb talán a következő elnök megválasztásakor látok némi esélyt, most semmiképpen – mondta. Hozzátette, személyében immár többedszer jelöl a Jobbik köztársasági elnököt.

A képviselő az unió parlamentjében végzett „harcáról" elmondta, számos esetben hívta fel a figyelmet arra, hogy Magyarország dél-amerikai stílusú gyarmati sorba süllyedhet, ha sem az unió, sem a hazai politika nem tesz semmit a jelenlegi helyzet feloldásáért. – Hazánkban lassan a harmadik világot idéző szociális viszonyok lehetnek, ami szintén gyarmati státusunkat erősítheti – fogalmazott Morvai Krisztina. Hangoztatta, az uniót – sürgősen – belülről kell megreformálni. A Jobbikon belüli – állítólagos – hatalmi harcokról kijelentette, Vona Gábor helyzetét Szegedi Csanád és más sem kérdőjelezi meg.

Olvasóink írták

 • 4. pancser 2012. május 01. 17:41
  „Ingyen reklám a Jobbiknak a Haza készenlétben álló sírásójának.”
 • 3. magzol 2012. április 18. 10:59
  „Ha ott voltál, akkor biztos!”
 • 2. k2968 2012. április 17. 14:24
  „1. magzol 2012.04.16. 17:48
  Lehet ,hogy találkoztunk.?”
 • 1. magzol 2012. április 16. 17:48
  „Nagyon jó volt és sokan is voltak!
  Végre egy párt, akik nem csak a kampányban jönnek a Rábaközbe!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tavaszi virágosztás Kapuváron

A Kapuvári Kertészet vezetője, Szűcs Kálmán és a város összefogásának eredményeként idén is… Tovább olvasom