Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

Molnár Tivadar a jelölt

Csorna - Az időközi országgyűlési képviselő-választásokra a MIÉP is megnevezte helyi jelöltjét.

A harmincnyolc éves Molnár Tivadar (felvételünkön) élelmiszer-ipari mérnök elmondta, azok számára kínál választási lehetőséget, akik megelégelték a negyvenéves kommunizmust és az elmúlt húsz év liberalizmusát. Mint mondta, a harmadik, a magyar út az a helyes választás, ahol a nemzet érdekei kerülnek előtérbe.

Molnár Tivadar
Molnár Tivadar

Olvasóink írták

 • 15. pamplona 2009. augusztus 08. 16:06
  „13.Folytatom:a Magyar Gárda egy immun reakciója a társadalomnak az el.... állapotok miatt! Galgagyörkökön két hzázaspár életét mentette meg az odagyűlt kapás, villás, vasrudas, szuamurájkardos cigányhordától.Politikai megrendelésre betiltották egy megfelelni igyekvő itélettel,holott semmi törvénytelent nem tett!Fegyveres magánhadserege az mszp-nek van, az In Kal zsidó tulajdonú biztonságicég! Félelem keltő hogy ez a hazaáruló rezsim a kormány őrség feladatait egyre inkább ennek a SA-rahajazó cégnek adja át! Vajon miért teszi? Te mit gondolsz?”
 • 14. pamplona 2009. augusztus 08. 15:49
  „13.Te azokat ajnározod akiknek eszmei felmenőik az emberiség ellen a legnagyobb gazemberséget követték el, (110millió áldozat) hozzájuk képest a nácik a maguk 40milliójával csak szerény kifutófiúk voltak! Erkölcsiség tekintetében az mszpszdsz és a mostani mdf az oceán feneke, kicsit feljebb a Fidesz, a JOBBIK pedig ezekhez mérten a Himalája csúcsa!Morvai Krisztinát az amerikai zsidók pocskondiázták arra reagált nagyon frappánsan és fitymába vágóan! A parlamentbe akármivel be lehetne menni és kitakarítani ezta hazugsággal odaavanzsált posztkommunista söpredéket! Mint Jézus annak idején a templomból a kufárokat!A cél szentesiti az eszközt! Ez esetben nem feltétlen szükséges az alkotmányos út , mert azt kijátszva kerültek oda! Novák Előd aki leleplezte a választási csalást a kopogtató cédulák körül inkább felvállalható mint a libatolvaj Gordonka, vagy a köztörvényes Gyurcsány!”
 • 13. vitriol2 2009. augusztus 06. 17:13
  „12-es "pampola" tudod inkább cáfold meg azokat amiket irtam a pártodról, de a "pártod" jellemzöit tovább is irhatom Neked és elv-társaidnak. tudod Te ezeket ajnározod:

  -az "első számu" parlamenti képviselője obszcén szavakkal illessen egy más vallásu személyt,tudjátok arrol van szo ki mindig azt szolgálta, aki "poziciot" adott neki, volt ő már fideszes ENSZ "delagált, ill. MSZP. miniszter jelölt
  - a vezérük mein-kampf jellegü müvében többekközt azt is irta, hogy ha " más mod nincs ö is pártja akár karddal is be fog jutni a parlamentbe.
  - tudodjátok arrol pártról(?) van szo ahol a nyiltan nyilas/fasiszta eszméket propagáló kuruckodo info egyik "szerkezetöje" lehetett a pártnak a delegáltja az OVB-be
  - tudodjátok azt olyan pártol van szo ahol a "magyar" (SA) gárda létetzik( a jelenlegi törvényi tiltás ellenére is) és együtt menetelgetnek a nyiltan nyilas egyéb akármikkel
  -tudodjátok ahol a félkatonai alakulataik éleslövészetett tartanak,
  tehát cyborghungaristák CÁFOLNI felsorolást és nem mocskolodni”
 • 12. pamplona 2009. augusztus 06. 16:29
  „moderálva”
 • 11. vitriol2 2009. augusztus 06. 09:42
  „"Reális" arra jobbikra gondoltál ugye ahol köztörevényes bönözök lehetnek a (betiltott)matyar(SA)gárda alvezérei közt, a pártvezért nem vona(kodnak) maffia jellegü köztörvényes büncselekményeket elkövető személyekkel "védeni", arrol a pártképzödményről irogatsz ahol -honlapjaikon) nyilas jelszavak jelenhetnek meg, akik terroristákkal/nyilasokkal kötöttek "szerzödést"(Buda(szar)házy), vagy arrol ahol az lehet az eslőszámü "hölgy", aki már végig probálta a Fidesz-t(ENSZ-delegálás) vagy az MSZP-t miniszter jelöltség?
  cyborghungaristáink -ezek kérdések, ha véletlenül valamelyik "tételem" nem igaz CÁFOLJÁTOK és ne mocskolodjatok”
 • 10. janika 2009. augusztus 04. 20:09
  „Sőt hozzon,vigyen magával, akár kettőt is!”
 • 9. Reális 2009. augusztus 04. 15:32
  „Ez nagyon jó tanács volt!Kár,hogy magától nem látja!”
 • 8. pamplona 2009. augusztus 03. 18:01
  „Tivadar, hagyjad a p.csába a MIÉP-et, értsed a kor parancsát mely igy szól minden igaz becsületes magyarhoz: Gyere a JOBBIK-ba, ha sokan leszünk lesz szebb magyar jövő! Ha nem, vigyázó szemed Palesztínára vesd,az a sors vár ránk!”
 • 7. Reális 2009. augusztus 03. 08:33
  „Az öreg komcsi csurkeszt nemsokára kísérjük pihenőre,aztán már nem lesz,aki megossza a szélsőjobbot!”
 • 6. janika 2009. augusztus 02. 18:50
  „Magyar Igazság Élet, hát az valóban nincs! Nem véletlenül írtam Csurka pártot!”
 • 5. Reális 2009. augusztus 02. 16:24
  „Ember,nincs már miép!”
 • 4. janika 2009. augusztus 02. 10:26
  „Baradlay! Mi bajod a kommunistákkal? Ne keverd az MSZP vel és a csatlósaival! Ők nem kommunisták, hanem kizsákmányoló vadkeleti kapitalisták!”
 • 3. Baradlay 2009. augusztus 02. 00:42
  „Gyerekek!!!!!
  Picsaba a kommunistakkal! Eljen a jobbik! Csurkaba meg mindig el! A problema,hogy a kommunistak is
  elnek!!!!”
 • 2. hajracsorna 2009. július 31. 18:51
  „Ezek szerint van. Majd véres harcot vív a jobbikkal az ősmagyar koncért... :D

  Ki ez az ember? Honnan kéne ismernünk? Az arca nem túl biztató...”
 • 1. janika 2009. július 31. 16:23
  „Hát még van Csurka-Csurka párt?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előállították a kamionost

Csorna - A Bartók Béla úti vasúti átjáró félsorompóját törte le a gyanú szerint egy lengyel kamionos… Tovább olvasom