Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

Molnár Tamásné hite megerősödött

Olvasóink segítségével Ausztriában kezelhetik a súlyos beteg csornai édesanyát.
Beszámoltunk róla, hogy a csornai Molnár Tamásné történetét. A fiatalasszony évek óta küzd betegségével, szervezetében rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak orvosai. Anita küzd életéért, kislánya tartja benne az erőt, és azok a gyógyszerek, amelyek megvásárlása anyagilag is megterheli a családot. Az írás megjelenése után nagyon sok telefon érkezett szerkesztőségünkbe, olvasóink segíteni akartak. Azóta csaknem egy hónap telt el és a beteg édesanya bizakodik.
A Botond utcai kis bérlakásban picivel könnyebben telnek a mindennapok. Molnárné Anita sokkal derűsebb, mint első találkozásunkkor, a jövő héten Ausztriába utazik.

– Egy kedves, de ismeretlen telefonáló javaslatára hívtuk fel az innsbrucki magánklinikát, ahol a professzor pont az én ritka betegségemnek a specialistája – idézte fel az elmúlt hetek történéseit Anita. – Elküldtük neki a leleteimet, elmondtuk, milyen tapasztalataim vannak. A doktor úr biztatott, hogy ő műtét nélkül kezeli a hasonló betegeket, először egy négynapos injekciókúra vár rám.

Molnár Tamásnét már a héten várták az osztrák városban, de egyelőre nem jött össze az utazásra, szállásra, kezelésre való összeg. A fiatalasszonyon ennek ellenére sokan segítettek.

– Rengeteg telefont kaptam és felajánlást, voltak, akik két-háromezer forintot küldtek, de a tíz-húszezer forintos adomány sem volt ritka. Egy alapítvány egymaga százezer forintot utalt az időközben nyitott számlámra. A polgármesteri hivatalban urnát helyeztek ki, ahol szintén gyűlik a pénz. Az ausztriai utazás három-négyszázezer forintba kerül, Molnár Ferenc, a Szülőföldünkért Egyesület elnöke azzal biztatott, hogy a költségekhez a hiányzó résszel hozzájárul. Molnár Tamásné tehát optimista, nem csalódott az emberekben és sokat remél a külföldi professzor gyógymódjától is.

– A hitem megerősödött és ha lehet, még jobban bízom a gyógyulásban. Mindenkinek hálás vagyok, aki bárhogyan is segített, a volt általános iskolai osztályfőnökömnek, osztálytársaknak, volt munkahelyi főnökeimnek, a családomnak, rokonoknak, ismerősöknek és ismeretleneknek. Ígérem, mindent elkövetek, hogy segítségük ne legyen hiábavaló – jegyezte meg Anita. Ha olvasóink úgy döntenek, hogy a továbbiakban is támogatják a beteg édesanya, Molnár Tamásné gyógykezelését, adományaikat a 10403318-68555755-57571025 -ös számlaszámra várja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közös a nyelv, egy az ügy

A csornai premontrei rendház fiatal szerzetesek találkozójának adott otthont. A helyiek… Tovább olvasom