Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 23°C Még több cikk.

Miniszteri kitüntetések kapuváriaknak

Molnár Lajos egészségügyi miniszter az elmúlt hét végén több kitüntetést is átadott a kapuvári kórház dolgozóinak.
Az osztályvezető főnővér, Pintérné Horváth Ilona elmondta: a harminckét éve működő osztály a kórház egyik kitörési pontja lehet a közeljövőben. Hozzátette: munkatársai példamutató és segítőkész munkájuk révén kapták a miniszteri elismerést. Az angiológiai osztály összeszokott gárdája családias légkört teremt a betegeknek.

Az egészségügyi miniszter „Pro Sanitate" díjban részesítette Sárvári Jánosnét, a kórház ápolási igazgatóját. Sárváriné harminckét éve tagja az intézmény kollektívájának, vezető beosztásában 1977 óta dolgozik. Az ápolási igazgató hangsúlyozta: az elismerés munkatársai kiemelkedő munkáját is dicséri. Munkájában a kórház képzési rendszerének biztosítására és a munkatársi létszám fenntartására a legbüszkébb.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az áfaemeléstől tartanak a termelők

Az érdekvédők nehezményezik, hogy a kedvezményes áfakulcs növeléséről nem készült ágazati hatástanulmány. Úgy vélik, hogy a magyar tejtermelők a tervezett emelés hatásaként várható további ár- és termeléscsökkenést már nem tudják elviselni. Az áfa növelése esetén az ágazatban felgyorsulna a leépülési folyamat, további teret engedve a külföldi termékeknek. Tovább olvasom