Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Mindenképpen lesznek önálló ügyei

Önálló ügyekre számít és békés, kisvárosi hangulat kialakítására törekszik Csorna új alpolgármestere. Major András öt év múlva nyugodtan szeretne hátradőlni.


Major András úgy véli, az életben csak egyszer kap az ember olyan lehetőséget, hogy szülővárosa alpolgármestere legyen. Ezt a szempontot is mérlegelte, amikor elfogadta a felkérést a tisztségre. Nem csak helyettese szeretne lenni a polgármesternek.

– Előző munkahelyemen, a Pannon-Víz zrt.-nél sokat tanulhattam és tapasztaltam. Jól éreztem ott magam. A polgármester asszonnyal és a képviselő-testület egyéni körzetből bejutott tagjaival is évek óta dolgozunk együtt. Azt hiszem, ez garancia arra, hogy a továbbiakban is hasznos legyen az együttműködés a város érdekében – fejtette ki Major András.

Major András
Major András


– Mindenképpen lesznek tehát önálló ügyeim, hogy konkrétan mik, az most körvonalazódik. Vannak persze olyan területek, melyek közel állnak hozzám. Ilyen a környezetvédelem, a társadalmi kapcsolatok, a nemzetközi együttműködés, az ifjúságpolitika, a szabadidő és a sport. Nagyon fontosnak tartom, hogy a város hangulatát sikerüljön megváltoztatni.

Az alpolgármester kifejtette: arra törekszik, hogy egy kisvárosi, nyugodt, tiszta arculata legyen Csornának.

– Nagy hangsúlyt fektetünk azokra a fejlesztésekre is, melyek hosszú távon határozzák meg a város jövőjét. A legfontosabb talán a munkahelyek biztosítása. Számos környékbeli településnek sikerült befektetőket, üzemeket letelepíteni. Csornán ez elmaradt, tehát változtatni kell.

Meg kell találnunk azt az ösztönző erőt, amivel Csornára csábíthatjuk a beruházókat. A napelemgyár, bízom benne, csak az első lépcsőfoka lesz egy folyamatnak. Feladat tehát van, a ciklus végén viszont szeretnék nyugodtan hátradőlni azzal a tudattal, hogy megvalósítottuk elképzeléseinket – fogalmazott Major András.
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Központi akarat volt a községegyesítés

Tovább olvasom