Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

Mikola István szerint nem sok a kórház

Kapuváron Mikola István, a Fidesz országgyűlési képviselője kijelentette: nem igaz, hogy Magyarországon sok a kórház. Szerinte egyet sem szabad bezárni.
Hámori György, a Fidesz kapuvári polgármesterjelöltje és két képviselőjelöltje volt a házigazdája annak a fórumnak, melynek vendége volt Mikola István, a Fidesz egészségügyi szakpolitikusa. Az előadáson a párt kapuvári jelöltjei ismertették programjukat.

Mikola István lapunknak hangsúlyozta: bár az országos médiában már többször beszéltek a bezárandó kórházakról és elméletileg ezek listája is fellelhető, még az egészségügyi bizottság rendkívüli ülését sem tudta összehívatni azért, hogy megtudják, mely intézményeket készül bezárni a kormány.

– Ám az sem igaz, hogy az országban sok a kórházi ágy – mondta a szakpolitikus. Úgy véli, a Magyarországon jelenleg egészségügyi reformnak nevezett program inkább csonkításnak nevezhető. Hozzátette: ők rendelkeznek azzal a programmal, mellyel az ágazatot feltőkésítve megőrizhető a magyar egészségügy jó színvonala.
Mikola István kijelentette: a több mint százéves kapuvári kórház is rendelkezik azzal a szakmai tradícióval, melyet nem szabad veszni hagyni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közhasznú társaság osztja szét az adományokat

A Magyarországra kerülő felszerelés elosztására és karbantartására a kapuvári önkormányzat és Szalay Antal egy közhasznú társaság alapítását határozta el, melyről képviselő-testületi döntés is született a minap. Eszerint a Provertha tulajdonosa negyvenkilenc százalékot birtokolna a megalakítandó társaságban, a maradékon a kapuvári önkormányzat és az esetleg belépő egyéb települések osztoznának. Tovább olvasom