Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

MIÉP: ellendemonstráció a csatlakozás napján

A MIÉP szervezésében Kapuvárra látogatott dr. Hegedűs Lóránt református püspök, a párt EP-listavezetője.  A pártelnök, Csurka István bejelentette, május 1-jén ellendemonstrációt szerveznek „nesze semmi, fogd meg jól” jelszóval.

 Kapuváron  a MIÉP vendége volt dr. Hegedűs Lóránt református püspök és Csurka István pártelnök. Sajtótájékoztatójukon Győri Béla szóvivő elmondta: az EP-képviselő-választást a párt elsősorban belpolitikailag tartja fontosnak. Ennek eredménye rámutathat a kormány alkalmatlanságára.

A csatlakozás kérdésében a párt a  „nem" álláspontját fenntartja, de ezt kiegészítik azzal, hogy a jelenlegi formájában nem látják biztosítottnak az ország érdekeinek képviseletét.

Az  EP-választásra huszonnégy fős listát indítanak, melynek első helyén dr. Hegedűs Lóránt református püspök áll. A párt véleménye szerint be kell jutniuk az Európai Parlamentbe ahhoz, hogy végre információt szerezzenek a nemzetet érintő kérdésekről és a valós érdekeket képviseljék Brüsszelben. Csurka István pártelnök a „hallgatás faláról" beszélt, amely  körülveszi azokat a politikusokat, akik őszintén elmondják véleményüket, például a csatlakozás ügyében is. Május 1-jén a MIÉP ellendemonstrációt tart Budapesten, „nesze semmi, fogd meg jól" jelszóval.

Dr. Hegedűs Lóránt véleménye szerint napjaink fiatalsága lelkileg alultáplált nemzedék, akikre nagy hatással van a nyugati dekadencia. Ennek ellenére szerinte még így is pozitív értékeket vihetünk az unióba. 

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Takarítják a Rába-medert

A vízügyi igazgatóság szakemberei dolgoznak a napokban a Rábán, a mérgesi hídnál. Minőségvédelmi… Tovább olvasom