Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

''Mi nem ígértünk csodát''

Csorna - "Nem ígértünk csodát, hiszen minden csoda három napig tart, mi viszont nem három napban, hanem ciklusban, ciklusokban gondolkodunk" – reagált Gyopáros Alpár alpolgármester Papp József szavaira.
Papp József korábbi csornai polgármester, MSZP-s országgyűlési képviselő kedden az önkormányzat egyéves munkájáról tartott sajtótájékoztatót. („Csoda helyett csak csalódás", Kisalföld, 2007. szeptember 12.) Az ott elhangzottakra Gyopáros Alpár alpolgármester, a Fidesz helyi szervezetének elnöke reagált, aki ott volt a tájékoztatón.
Papp József számon kérte a sajtótájékoztatón való részvételemet. Én hiszek a nyilvánosság szabadságában, hiszem, hogy sajtószabadság van Magyarországon. Ezért nem tudom, mi kivetnivalót talál abban, hogy önkormányzati képviselőjeként szeretném meghallgatni szavait" – mondta Gyopáros Alpár.

„Érdekelne, hogy Papp József az Országgyűlés Egészségügyi Bizottságának tagjaként vajon nemet mondott-e arra, hogy a Gyurcsány-kormány az önkormányzatoktól és az egészségügyi intézményektől súlyos százmilliókat vonjon el. Mert ha igennel szavazott és ezt a folyamatot segítette, akkor nincs joga kritikát megfogalmazni.

Pozícióját ne arra használja, hogy Csornától, illetve a Margit Kórháztól elvegyen, hanem arra, hogy segítse megoldani a gondokat, amelyeket az MSZP–SZDSZ kormány idézett elő.

Ha így lesz, akkor talán nem fogjuk úgy érezni, hogy a farkas kopogtat a kecskegidák ajtaján. Nem ígértünk csodát, hiszen minden csoda három napig tart, mi viszont nem három napban, hanem ciklusban, ciklusokban gondolkodunk" – nyilatkozta Gyopáros Alpár.

Haszonits József

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Iskolaotthonos oktatás a katolikus iskolában Kapuváron

Kapuvár - A kapuvári katolikus iskolában idén vezették be az úgynevezett iskolaotthonos oktatási… Tovább olvasom