Kisalföld logö

2017. 02. 21. kedd - Eleonóra 2°C | 9°C Még több cikk.

Mesterházy Attila a Rábaközben

A vendég érkezésére ellentüntetők is készültek, akikhez Mesterházy Attila odament egy csokor vörös szegfűvel.Kránitz László képviselő-jelölt meghívására érkezett a Rábaközbe Mesterházy Attila, az MSZP elnöke, a Kormányváltó erő miniszterelnök-jelöltje pénteken.

Délben Csornán a Rábaközi Áruház előtt várták az érdeklődők a miniszterelnök-jelöltet. A vendég érkezésére ellentüntetők is készültek, akikhez Mesterházy Attila odament egy csokor vörös szegfűvel. A támogatók gyűrűjében ezután a miniszterelnök-jelölt beszélgetett, autogramot osztott, és meghallgatta véleményüket, panaszaikat, tanácsaikat.


- Örülök, hogy ennyien eljöttek, és az elmúlt hetek üzeneteit megértették a támogatóink. Nem félünk a megjelent hőbörgőktől, ők félnek tőlünk - mondta Kránitz László a tömegben. Látjuk, kik tüntetnek ellenünk, és kik szervezték őket. Mi virággal érkeztünk, ők dagadó nyaki erekkel üvöltenek. Örülök, hogy a békére vágyó tisztességes emberek bátran közénk jöttek, de feltűnő volt, hogy az út túloldalálól is kíváncsian figyeltek bennünket, közelebb jönni még nem mertek. Sokan hívtak, hogy szívesen jönnének, de félnek. Nekik azt üzenem, hogy április hatodikán két x-et kell csak bejelölni a szavazólapon, ezzel leváltani a kormányt, és nem kell többet félni.

A csornai látogatás után Szalay Antal, a kapuvári Provertha tulajdonosa mutatta be vállalkozását a vendégeknek. A szívélyes légkörben lezajlott gyárlátogatáson Szalay Antal elmondta, hogy ő bármelyik demokratikus alapokon működő párt képviselőit szívesen látja üzemében.

- Azt szeretném, ha a magyarországi pártok is az együttműködésre helyeznék a hangsúlyt, ahogy ezt Németországban is megszoktam - mondta Szalay Antal. A gyár bemutatása mellett elmesélte saját történetét, hogy építette fel vállalkozásait. Átadott egy általa összeállított dokumentumot Mesterházy Attilának, amelyben a gazdasági problémákból kivezető utat, javaslatait írta le.


A látogatás befejezése után Mesterházy Attila így nyilatkozott:
- A kormányváltás után 250.000 új, valódi munkahelyet teremtünk. Másfélszeresére, 100.000 forintra emeljük a nettó minimálbért úgy, hogy a munkáltatók bérterhei nem növekednek. Ezért kell elmenni és a kormányváltásra szavazni április 6-án!

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kultúrházak helyett integrált terek

Tovább olvasom