Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 23°C Még több cikk.

Megverték a buszmegállóban

Hiába várták kedd óta a csornai Molnár Krisztiánt a győri Lukács Sándor-szakközépiskolában az osztálytársak.

Hiába várták kedd óta a csornai Molnár Krisztiánt a győri Lukács Sándor-szakközépiskolában az osztálytársak, nem ment: a helyi kórházban és a rendőrségen telt a napja. Egy ismeretlen a nyílt utcán eltörte az arccsontját.

A csornai Molnár Krisztián hétfőn fél egykor, a tanítás befejezése után Győrben a Mátyás téren várta a buszt társaival. Elmondása szerint odalépett hozzá egy ismeretlen, 20–25 év körüli kigyúrt fiatalember, aki néhány szót is intézett hozzá. Ő nem értette a szavakat, ám mielőtt még visszakérdezhetett volna, egy hatalmas ütést kapott az arcába. A 16 éves diák a bántalmazástól azonnal megszédült és összeesett. A társai segítettek neki talpra állni. Utána csak annyit látott, hogy az őt arcba vágó férfi még valakit megüt, majd beszáll egy autóba és elhajt. A megvert diák szüleivel a csornai kórházba ment kivizsgálásra. Eltört az arccsontja, sérülései nyolc napon túl gyógyulnak. Ezek után ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek a Csornai Rendőrkapitányságon. A fiú és a szülők nem értik, hogy fordulhat elő ilyen brutalitás a nyílt utcán világos nappal. Elmondásuk szerint a szorgalmas, csendes fiúaktív an részt vesz az iskola sportéletében, eddig még soha nem volt rá panasz a viselkedése miatt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mindentudó vízórák

Az üzemmérnökség vezetőjétől megtudtuk, hogy a beépített mérők az eddigi tapasztalatok alapján beváltak, ezért a Pannon-Víz zrt.-hez tartozó településeken az elkövetkező négy év során az összes vízmérőt lecserélik. Idén Csornán folytatódik a csere – Kis-Csornán már elvégezték a munkát –, most a 85-ös főúttól északra levő terület következik, azután pedig a főúttól délre eső városrész kerül sorra. Tovább olvasom