Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 22°C Még több cikk.

Megválasztották a bizottságokat

Négy bizottságot a hétfői rendkívüli ülésen, egyet az október 16-i alakuló ülésen választott meg a csornai képviselő-testület.
Hétfőn délután rendkívüli ülést tartott a csornai önkormányzat képviselő-testülete.

Az ülés első részében az önkormányzati bizottságok elnökeit és tagjait választották meg zárt ajtók mögött. Úgy tűnik, a bent lévők gyorsan egyezségre jutottak, hisz mintegy bő tizenöt perc elteltével ismét nyilvános lett a tanácskozás és akkor Turi György polgármester ismertette a határozati javaslatot.

E szerint a pénzügyi és vagyonkezelő bizottság elnöke Kiss Ottó, tagjai Kovács János, Molnár Ferenc. Nem képviselő tagjai Kóczán Gáborné és Krassné Bokory Márta. A gazdasági bizottság elnöke Háncs Károly, tagjai Abdai Imre, Bella Rudolf. Nem képviselő tagjai dr. Pintér József, Sipőcz József. Az oktatási, kulturális és sportbizottság elnöke dr. Kristóf János, tagjai Németh Balázs, Tóth Csaba. Nem képviselő tagjai Fehér Lászlóné és Kovács Tiborné. A szociális és egészségügyi bizottság elnöke Remete Lászlóné, tagjai Németh Balázs és Papp Imre. Nem képviselő tagjai Szöllősiné Kocsis Zsuzsanna és Varga József. A jogi és ügyrendi bizottságot a képviselő-testület október 16-i alakuló ülésén választották meg. Elnöke dr. Bóna Norbert, tagjai Balogh János, Háncs Károly.
A továbbiakban esküt tettek a testület nem képviselő tagjai, majd rátértek a második napirend tárgyalására. Ennek keretében megbízták Gyopáros Alpár alpolgármestert, hogy Turi György polgármestert akadályoztatása esetén helyettesítse a Csornai Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összefogással az ünnep rendjéért

A rábaközi rendőrök a polgárőrség és a határőrség segítségét is felhasználva sűrített szolgálattal… Tovább olvasom