Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

Megújult az orvosi rendelő

Az önkormányzat mintegy 4 millió forintból újítatta fel Kapuváron az úgynevezett házhelyi orvosi rendelőt.
Az önkormányzat hárommillió forintjából és több mint egymilliós vállalkozói hozzájárulásból újították fel Kapuváron az úgynevezett házhelyi orvosi rendelőt. Ezzel lezárult az épület rekonstrukciója.
A januárban befejezett belső rekonstrukció után (Kisalföld, január 31.) végre kívül is megújult Kapuváron az úgynevezett házhelyi orvosi rendelő. Az év eleji belső felújításokra az önkormányzat mintegy ötmillió forintot biztosított pályázati pénzből. Dr. Hoffer Imre körzeti orvos akkor büszkén mutatta az egymillió forintot érő – szintén pályázati pénzből vásárolt – defibrillátort is.

A januári megnyitón elmondta: mindenképpen szeretné, ha az épület külső része is felújítva várná a környékbeli betegeket. Ebbéli szándéka napjainkra valósult meg. A minap befejeződött külső felújítás hárommillió forintjába került a város költségvetésének. A rekonstrukció költségeihez a környékbeli vállalkozók is hozzájárultak, több mint egymillió forinttal.  A megnyitón Hoffer doktor hangsúlyozta: a környékbeli utcák lakóinak is nagy szerepük volt a rendelő felújításában. Az épületen kicserélték a nyílászárókat, új színt kapott a külső homlokzat, valamint a tetőszerkezetet is felújították.

Az ünnepélyes megnyitón Biró Péter polgármester kijelentette, kevesebb beteget és több terhes anyukát szeretne látni a házhelyi rendelőben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egymillió forint a nyomravezetőnek

2,5 millió forintos kárt okoztak eddig ismeretlen tettesek egy csornai vállalkozónak. Lőrincz Imre egymillió forintot ajánlott fel annak, aki segít megtalálni farmer- és műszaki boltjának kifosztóit. A boltból GAS és Mustang farmereket, pulóvereket, kabátokat vittek el, illetve a műszaki üzletből digitális fényképezőket. Tovább olvasom