Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 22°C Még több cikk.

Megtalálták az eltűnt asszonyt

Egy idős asszony eltűnése okozott riadalmat kedden délután Egyeden. Ám a rendőrség és határőrség együttműködésének köszönhetően este a faluvégi erdőben rábukkantak a hölgyre, aki ott akart véget vetni az életének.
Kedden kora délután Egyedről érkezett bejelentés a Csornai Rendőrkapitányságra egy 73 éves mórichidai, de ideiglenesen a rábaközi faluban tartózkodó asszony eltűnéséről. A bejelentés után nyolc rendőr a hozzátartozókkal együtt az idős hölgy keresésére indult.

A kutatók egy helyi lakostól megtudták, hogy a keresett asszonyt a délelőtti órákban a Rábapordány felé vezető út menti erdőben látták. Ám a keresés nem vezetett eredményre, ezért azt este hét óra előtt a sötétedés miatt felfüggesztették. Ugyanakkor a jánossomorjai határőrizeti kirendeltség vezetőjéhez fordultak segítségért, mivel a területet hőkamerával szerették volna átvizsgálni.

A kért berendezés és kezelője hamarosan meg is érkezett, és ismét hozzáláttak a kereséshez. Ezúttal a fáradozásuk eredménnyel járt, hisz percekkel háromnegyed kilenc előtt, a hőkamerának köszönhetően, az úttól mintegy harminc méterre, a sűrű, bokros részen megtalálták az asszonyt. Ruházata véres volt, bal kezén a csukló táján 8–10 centiméter hosszú, mély seb éktelenkedett, de az eszméletét nem veszítette el. Azt azonban elmondta a jelenlévőknek, hogy öngyilkossági szándékkal vágta el a karját. A rendőrök mentőt hívtak és az asszonyt a csornai Margit Kórházba szállították.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hetvenmillióval kevesebb az iparűzési adóból

Százhatvanötmillió forintos működési hiánnyal bár, de elfogadta Kapuvár idei költségvetését a… Tovább olvasom