Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Megint dugó van Csornán a körforgalom miatt - fotók

A burkolati hibák javítása miatt lezárták csütörtökön Csornán a Szent Antal-temetőnél lévő körforgalmat. A járművek, köztük a kamionok, az Erzsébet királyné utcát taposták.

 
Egy utolsó ízelítőt kaptak még a csornaiak az elkerülő út átadása előtt abból, milyen is egy igazi forgalmi dugó a városban. Csütörtökön a nyugati körforgalom hibáit javították a közútkezelő munkatársai. Hasonló okokból talán már nem kell korlátozásokra számítani az elkerülő szakasz ígért nyári átadásáig.

Tegnap reggel a Szent Antal-temetőnél lévő körforgalmat teljesen lezárták a járművek előtt. Csak a rendőrség, a tűzoltóság, a mentőszolgálat megkülönböztető jelzést használó kocsijait, illetve a menetrend szerint közlekedő autóbuszokat engedték arra. A Sopron felől érkezőket a Szent Antal utcán keresztül terelték el, a Győr irányából autózókat pedig az Erzsébet királyné utcán. Lezárták a Jázmin utca gimnázium előtti részét, illetve nem lehetett kihajtani a Kórház utcából sem a 85-ös és 86-os főút közös szakaszára.A Kisalföldet Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Non- profit Zrt. kommunikációs vezetője tájékoztatta a részletekről: „ A körforgalom burkolatának javítását kezdték el csütörtökön reggel munkatársaim, ezenkívül a csatlakozó útszakaszokban található egyéb hibákat, vagyis a kátyúkat, deformációkat és kigyűrődéseket is javították" – közölte.
Pécsi Norbert Sándor hozzátette: melegaszfalttal mintegy ötszáz négyzetméternyi felületet érintett a munka. Ezen a területen ugyancsak több száz négyzetméteren a deformációk marását is elvégezték.

Kicseréltek három csatornafedlapot is. A Kisalföld kérdésére a közútkezelő szóvivője kifejtette: a várost elkerülő út átadása előtt is és természetesen utána is ellátják a szükséges alapüzemeltetési feladatokat Csornán. A további felújításokról, az elkerülő átadását követő rekonstrukciókról később tud majd a Magyar Közút bővebb tájékoztatást adni.
Korábban írtuk:

Május 21-én, csütörtökön, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. csornai mérnökségének munkatársai a nyugati, Szent Antal-temetőnél lévő körforgalomban javítják a burkolati hibákat.

A munkák idején a forgalmat elterelik az Erzsébet királyné utca felé. A Jázmin utca és a Templom utca 85-ös főút felőli végét lezárják. A terelés útvonalán jelzőőrös irányítás lesz, rendőrségi közreműködéssel.

A járművezetőknek várhatóan reggel hét órától este hétig kell számítaniuk fennakadásokra és torlódásokra.

A tudosito@kisalfold.hu e-mail címre várjuk majd a közlekedéssel kapcsolatos tapasztalatait, információit, fotóit.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Este Csorna és Pápa közé is megérkezik a fény, ami körbejárja Magyarországot!

A fénystafétát Pápa és Csorna között a győri Révai gimnázium két tanára, Bognár Gergely és Juhász Zoltán biztosítja. Tovább olvasom