Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Meghallgatták a térségben élők elképzeléseit

Kapuvár - A Csornai- és a Kapuvár-Beledi vidékfejlesztési iroda, valamint a Rábaköz Vidékfejlesztési Egyesület fórumot tartott a kapuvári polgármesteri hivatalban.

Az önkormányzatok, civil szervezetek képviselő és vállalkozók részvételével megtartott tájékoztatón a „Falunapi pályázat" feltételei és a térségi összefogás szükségessége volt a téma. A jelenlévők ismertették a saját településükön megvalósuló rendezvényeket, amihez sikeres pályázat esetén igénybe vennék a támogatási lehetőségeket.

Fogadóóra

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Rábaköz Vidékfejlesztési Egyesület munkaszervezete, a Helyi Vidékfejlesztési Iroda és a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség csütörtökönként közös fogadóórát tart 10-12 óráig munkaszervezet irodájában (9330 Kapuvár, Fő tér 22.)
Több vélemény elhangzott a rendezvények kiszélesítésére, akár az összes Rábaközi település bevonásával (sport, önkéntes tűzoltók, dalkörök, néptánc, népművesség). Elhangzott, hogy a rendezvényen kötelező helyet biztosítani az UVMP sátornak, ahol a HVI irodák képviselői, és a HACS munkatársai vidékfejlesztéssel, pályázatokkal kapcsolatos tájékoztatókat tartanak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jól teljesítettek

Állományülésen értékelték az elmúlt év eredményeit a Csornai Rendőrkapitányságon. Tovább olvasom