Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Még mindig hisznek a csalóknak

Rábaköz - Egy kiskerti fabódét Markotabödögén és a zsebeházai vegyesboltot törték fel ismeretlen elkövetők a közelmúltban. Rábacsanakon csalók károsítottak meg egy idős férfit.

Egy zöldségeskerti fabódéba tört be ismeretlen Markotabödögén a közelmúltban. A furnérlemezt lefeszítette és az épületből az ott tárolt szivattyút lopta el. A tulajdonosnak 55 ezer forintos kárt okozott.

Rábacsanakon csalók károsítottak meg egy idős férfit.
Hiába a sok figyelmeztetés, a csalók még mindig könnyen csapják be a hiszékeny, általában koros embereket. Legutóbb Rábacsanakon történt ilyen eset. Azzal csengettek be egy idős férfihoz, hogy az önkormányzattól hozták a pénzt. Tízezer forint ˝járt˝, ám az ˝ügyintézőnek˝ csak húszezrese volt. Kérte a házigazdát, adjon vissza neki. Ő elővette megtakarított pénzét, és átadta a ˝visszajárót˝. A csaló azonban kihasználva az alkalmat felvette a pénztárcát és elhagyta a házat. Zsákmánya 550 ezer forint volt.

A rendőrkapitányság munkatársai ismét figyelmeztetnek: senki ne dőljön be a különböző ürüggyel kopogtatóknak. Az önkormányzat senkinek nem küld pénzt, senki nem akar földet bérelni, géplerakatot létesíteni. A különböző számlával jelentkezőket se engedjék be otthonaikba.

Betörők jártak a zsebeházai vegyesboltban is. A hátsó ajtón hatoltak be, és 50 csomag cigarettát, 6 rúd szalámit, 15 csomag kávét vittek magukkal. A bűncselekménnyel 50 ezer forintos kárt okoztak a bolt üzemeltetőjének.

Olvasóink írták

  • 2. pamplona 2009. augusztus 03. 18:08
    „Csupán egy apróság: nem zsebeházai hanem zsebeházi.”
  • 1. janika 2009. augusztus 01. 07:50
    „Jé mekkora hír, ha egy öregembert károsít megy csaló! Az, hogy az idős és fiatal emberek százezreit verték át a bankok az meg szinte természetes! Hisz az ebben az országban nem számít bűnnek! Azóta is fejik őket mint a fejősteheneket büntetlenül fosztogathatnak! A seftelő politikusokkal együtt üzérkednek csalják ki a nép pénzét!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fejlesztés és karbantartás a csornai sírkertekben

Csorna - A csornai temetőkben a Jószív kft. munkatársai folyamatosan végzik a szükséges… Tovább olvasom