Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 23°C Még több cikk.

Magánerőből, a köznek épült a játszótér

˝Farádi Polgármester Úr! Nem a magánház előtti játszótérre kellene büszkének lenni, ahova megválogatott gyerekek mehetnek, hanem egy szép, tágasabb helyen kellett volna egyet létesíteni˝ - írja olvasónk.

Olvasói SMS

Farádi Polgármester Úr! Nem a magánház előtti játszótérre kellene büszkének lenni, ahova megválogatott gyerekek mehetnek, hanem egy szép, tágasabb helyen kellett volna egyet létesíteni. Ez inkább cirkuszhely, mintsem játszótér. Nem csak egy embert illet a dicséret, őszintén kell nyilatkozni! Farádi polgárok
– Valótlanságokat tartalmaz sajnos az SMS. A játszótér magánerőből létesült és a legfőbb forrása, mozgatója a mostanában sokat és joggal dicsért Turi Tamás volt. A kialakítása nem községi beruházás, fokozatosan épült. Ha esetleg más is szeretne hasonló teret építeni, nem zárkózunk el előle. Turi Tamás sosem sajátította ki azonban a sikert és az eredményt. A játszótérre bárki bemehet, nem válogatják meg a gyerekeket. Természetesen a felnőttek ott is figyelmeztetik azt a gyereket, akinek magatartása nem odaillő. Az őszintétlenség vádját visszautasítom, az pedig elgondolkodtató, hogy az SMS írója jogosult-e valamennyi farádi polgár nevében véleményt megfogalmazni. Azt sem értem, hogy miért burkolózik a névtelenség homályába, miért nem vállalja nyíltan a nevét és véleményét – fogalmazott Tompos Béla, Farád polgármestere.

Olvasóink írták

  • 3. v.ann 2010. augusztus 26. 21:24
    „Sok anyuka örül, hogy van a faluba egy nagyon szép, sok játékokkal tele játszótér, ahova szivesen mennek csemetéink. Köszönetet kellene mondani Tamásnak, hogy saját idejét nem sajnálva a falu gyermekeinek csinált egy remek játszóteret. Köszönjük!!!!E mellett egy remek aug.20 rendezvénnyel lepte meg a falut!További sok sikert!!!”
  • 2. Tavaszanyó 2010. augusztus 19. 16:04
    „Ne nyilatkozz a farádi polgárok nevében sms. Én örülök, hogy van ilyen szép játszótér. Bárki mehet, az "eszetlen" gyerekekre rá is kell szólni, nem azért vannak a játékok, hogy összetörjék. Bár több ilyen kezdeményezés lenne FArádon. Azért tart itt a település, mert ha van valami az se jó, de ha nincs az sem..”
  • 1. CsakZsófi 2010. augusztus 17. 17:41
    „Legalább vállaltad volna fel magadat...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rábaközi Gazdanapok Kapuváron

Harmadik alkalommal rendezik meg a Rábaközi Gazdanapokat a kapuvári termálfürdővel szemben augusztus… Tovább olvasom