Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 22°C Még több cikk.

Lezárult az őszi szemeszter Kapuváron

A Kapuvári Szabadegyetem szerda esti előadásával lezárult a népszerű előadás-sorozat őszi szemesztere. Faragó Sándor professzor szerint a következő sorozatban már közgazdaságtani előadások is lehetnek.
Dr. Závoti Józsefné egyetemi docens „Gyermekeink, unokáink – szülői, nagyszülői szemmel" című előadásával zárult szerdán a Kapuvári Szabadegyetem őszi szemesztere.

A Nyugat-magyarországi Egyetem és a Kapukom által szervezett előadás-sorozat őszi fordulójában hat előadást hallgathattak meg az érdeklődők. Faragó Sándor professzor a Kisalföldnek elmondta, egyetemi kollégái mellett őt is meglepte az előadások látogatottsága.

Alkalmanként 100–140 látogató érkezett a Kapuvári Szabadegyetem elnevezésű rendezvényre.
Alkalmanként 100–140 látogató érkezett a Kapuvári Szabadegyetem elnevezésű rendezvényre.


– Az alkalmanként megjelent 100–140 érdeklődő létszámából levontuk a tanulságokat és természetesen az ő kívánságuk figyelembevételével is folytatjuk e megyeszerte népszerű programot – mondta az egyetem rektora. Faragó professzor hangsúlyozta, az egyetem részéről fontos, hogy a hallgatók ne a különböző médiumokból, hanem számos esetben személyes beszélgetésekből, előadásokból értesüljenek akár a legújabb kutatási eredményekről.

– A második alkalommal megtartott Kapuvári Szabadegyetem tapasztalatait összegezve úgy látjuk a szervezőkkel együtt, volt értelme a kezdeményezésnek. Ezt folytatni szeretnénk továbbra is – mondta az egyetem rektora. Kiemelte, várhatóan közgazdaságtani témákat is beillesztenek a következő szemeszter öt-hat előadásának témájába. Faragó Sándor hozzátette még: a lebonyolításban nagy szerepe volt szeretett kapuvári gimnáziumának is, mely várhatóan a következő helyszínt is biztosítja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyugdíjas pedagógusok találkozóját tartották filmvetítéssel

A Kapuvár Térségi Általános Iskola és Pedagógiai Szakszolgálat (KTI) Széchenyi István… Tovább olvasom