Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Légpuskával lőttek meg egy fiatal motorost Barbacson

Tóth Ádám a József Attila utcában motorozott, amikor jobb felkarján érte a lövés.

Légpuskával lőttek meg egy fiatalembert hétfőn délután Barbacson. Tóth Ádám a József Attila utcában motorozott, amikor jobb felkarján érte a lövés. Az elkövető elismerte tettét, garázdaság miatt indult ellene eljárás.
Ádám a József Attila utcában motorozott, amikor jobb felkarján érte a lövés.
Ádám a József Attila utcában motorozott, amikor jobb felkarján érte a lövés.


A barbacsiak régóta tudták, hogy a férfit zavarják a faluban motorozó fiatalok. Arra azonban, hogy ilyenre is képes legyen, senki nem gondolt. A 68 éves férfi a Kisalföldnek azt mondta, nem szándékosan lőtte meg a fiút.

Az udvarán célzott valamire, de eltévedt a golyó, így találta el Ádámot. A fiú édesanyja nem nyugszik bele abba, hogy csupán garázdaság miatt indult eljárás, szerinte testi sértésnek minősül az eset.

Főleg annak ismeretében, hogy a férfiről tudták: nem szereti a motorosokat és korábban is riogatta már őket.

Olvasóink írták

84 hozzászólás
 • 84. Iw95 2012. szeptember 22. 22:21
  „ja ha már itt tartunk leírom ide is azt a kommentet amit a másik cikkhez ;)

  Emberek !!!! legyen már egy kis eszetek !! de ahogy itt is olvasom a kommenteket látom hogy csak az agyatok helye van meg. Tanácsolom mindenkinek hogy igen gyorsan fejezzétek be ezt !! A ´motoros gyerek´ a bátyám és szerintem ti a történet felét nem tudjátok !! ő szinte egész nyáron nem motorozott a faluba 2x ha elővette a motorját ugyan is jobb dolga is akad ennél. azt hogy még 20 ember motorozott oda vissza a ház előtt ő arról k*ra nem tehet !! meg már bocsánat de mi az h ez az elmebeteg (hogy így hívjam) összeverte egy ember fejét téglával. meg hogy gereblyéket dobál ki mások elé ? az az ember aki ellökte motorral egy szánalmas pszichológiai eset. nem hiszem hogy ha a ti fiatok egy évbe 2x elmenne ott és lelövik mit csinálnátok? most komolyan.. gondolkodjatok már el. megoldanátok egy pofonnal? elég baj a családnak hogy ilyenek történnek és szerintem más családokban sem lenne ez mindennapi eset. Szóval el lehet rajt gondolkodni ! nem leoltásnak szántam hanem tanácsnak. és az sem érdekel ha engem kezd el mindenki osztani ! de nagyon hamar belehet fejezni ! szánalmasak vagytok emberek.. (ha már lehet titeket így nevezni)”
 • 83. Iw95 2012. szeptember 22. 21:54
  „A Bors mai jegyzete M.Kovács Róbert tollából:
  Van úgy, hogy az ember már reggel úgy érzi, ez nem az ő napja. Velem is sokszor előfordul, számtalanszor bepöccenek apróságokon.Ilyenkor simán leüvöltöm az előttem szerencsétlenkedő autóst, mert nem megy a megengedettnél gyorsabban vagy fennhangon zavarom haza a sötétedés után házunk előtt hangosan heherésző tiniket, miközben kedves felmenőiket emleget
  em. Nem állítom, hogy az ilyen viselkedés elegáns, azt sem mondom,hogy korrekt. Tudomásul veszem, hogy aznapi feszültségemet másokon vezetem le, és igyekszem tudatosítani, hogy ez nem olyan viselkedés, ami beleillik a társadalmi normák szabta keretek közé, jó volna ezeket minél inkább elkerülni.
  Azt viszont nem tudom,mivel nyugtatnám magam,ha agymenésem során odáig vetemednék, hogy rálövök egy emberi lényre.( Az lényegtelen, hogy légpuskával vagy golyószóróval, hiszen az emberélet kioltására adott esetben mindkettő alkalmas.)
  Az ember hirtelen támadt dühében sok elítélendő tettre tudja ragadtatni magát. Szállhat egy pofon a szélben vagy kicsúszhat egy vissza nem vonható, de bántó,mégis megbánt mondat. Egy gyilkos fegyver kézhezvétele előtt azonban mindig adódik néhány másodperc, amíg a lélek vihara elül vagy legalább csillapodik. Ilyenkor a legidegesebb emberben is elcsitul a benne lakó vadállat, amely dühe tárgyának kiirtására igyekszik rávenni őt. Ha mégsem, akkor ott a nagy baj. Mert elborult aggyal meg lehet feledkezni egy pillanatra az írott vagy íratlan szabályokról,de tiszta fejjel nem. Ha mégis, akkor ott a normák alapvető ismerete hiányzik. Vagy hogy egyszerűbben fogalmazzak:
  AKI ÍGY TESZ? AZ MAGASRÓL TESZ MÁSOKRA? ÉS A TÖRVÉNYEKRE IS !!!

  Köszönet M.Kovács Róbertnek, mert ő fogalmazta meg idáig egyedül ennek az ügynek teljes lényegét, mondom azt annak ismeretében, amit ma hallottam: "Te leszel a következő..." - az úr szájából elhangzani.”
 • 82. fanni777 2012. szeptember 22. 21:18
  „Kedves Turulnemzetjól gondold meg miket írogatsz. csak az igazat légyszi, köszi..., ha ott voltál akkor sajnos elég aljas vagy. és a másik okosnak, kikérjem neked az orvosi jelentés egy példányát? Milyen "horzsolást" okozott az 5mm-es golyó? Hányingerem van tőletek!!!”
 • 81. fanni777 2012. szeptember 22. 20:52
  „Csak hogy tudjátok mindahányan vagytok, az öreg ellen hivatalból indult eljárás. Ja, és a mesterlövésznek ez már a sokadik ilyen-olyan és fegyveres ügye.”
 • 80. Goldman 2012. szeptember 21. 15:04
  „78. fanni777: még van mit tanulnod...”
 • 79. kerteszb 2012. szeptember 21. 12:50
  „Miért érzem úgy a kép és a történet alapján, hogy ez a kis "ártatlan" hmcs kihívta a sorsot maga ellen?”
 • 78. fanni777 2012. szeptember 21. 08:32
  „77. Lívia66 2012.09.20. 19:13

  Reggel suli.. Még ha lenne. De ne nekem oszd az észt, hanem egy pszichológusnak, akihez járnod kellene ilyen felfogással. ;) -.-"”
 • 77. Lívia66 2012. szeptember 20. 19:13
  „fanni777. Ki beszélt itt arról, hogy meglövik a gyerekem és ezért felpofozom??
  Gondolom, a kommentjeidet olvasva, te is egy 20-on aluli vagy. Menj inkább aludni, reggel suli....

  Túrabakancs.
  Benned most csalódtam. Egy bitang kölök kiakaszt egy idős embert, aki végső elkeseredésében rálő , te meg a buszok decibelljéről beszél a városban??? :(”
 • 76. Túrabakancs 2012. szeptember 20. 17:46
  „Egy kis adalék a falusi, hangot nem tűrő embereknek.
  Győrben a buszváró öblökből padlógázzal kilövellő buszok éktelen hangja sem
  halkabb a motorosokénál. Ráadásul a buszok esetenként 5-10-percenként érkeznek,
  ráadásul még "tüsszentenek" is egyet haladáskor, a gyatra légszelepüknek köszönhetően.
  Úgy kb. 140-160 decibellel. Szóval ennyi erővel a sárga buszokra is lehetne erővel lőni ugye?
  Inkább örüljetek a motorosoknak, mert azok legalább nem mennek a hideg időszak beálltával.”
 • 75. fanni777 2012. szeptember 20. 17:32
  „74. Lívia66 2012.09.20. 17:18

  Megnyugtatlak elég jól ismerem a srácot..-.-" Akkor te meg egy ostoba szülő vagy ha meglövik a gyereked te még fel is pofozod..-.-"”
 • 74. Lívia66 2012. szeptember 20. 17:18
  „71.fanni777. Én meg bírom az olyan embereket, akik úgy védik meg a másikat, hogy " állítólag" nem is ismerik.. Szánalmas.! -.-"

  Ha az én gyerekem bőgetné a motrát más ember ablaka alatt, akkor igen, megnyugtatlak, én pofoznám fel és elkoboznám a mociját.”
 • 73. Mankapunka 2012. szeptember 20. 16:05
  „fanni

  Akkor elzavarom az újságírót,nem még Facebook-ra pózolok egy képet.”
 • 72. állampógár 2012. szeptember 20. 14:33
  „Te meg nevetséges vagy a mosdatási kísérleteiddel.”
 • 71. fanni777 2012. szeptember 20. 13:38
  „66. Lívia66 2012.09.20. 10:18

  Nem is ismered a gyereket, akkor hogy alkotsz róla így véleményt? Honnan tudod, hogyha szépen megkérték volna, akkor sem hagyta volna abba.? Ha valakinek valami nem tetszik a száját kellene kinyitnia nem lövöldözni kellene. De amugy kíváncsi lennék, ha a te gyerekedre lőttek volna rá, mert motorozni mert, azt mondanád persze megérdemelted fiacskám. Még jól fel is pofozlak mert olyan toleráns fiúcska vagy.. Meg azt is honnan veszed, hogy ő futott az újsághoz? Bírom az olyan embereket, akik úgy szólják le a másikat, hogy nem is ismerik.. Szánalmas.! -.-"”
 • 70. Tumbanu 2012. szeptember 20. 11:38
  „de ez az egész, megkarcolódik az ici-pici karja, és tudja hogy vaj van a füle mögött, mert nem véletlenül történt, ami történt...ettől függetlenül még ő pattog, meg büszkén pózol. olyan sallert lenyomnék neki, hogy kiköpné a fogait”
 • 69. Csajsziland 2012. szeptember 20. 11:37
  „Netro, az lehet, de olvasd a mai folytatást! Magyarország, így szeretlek! A kis surmónak jogai vannak, újságba, rendőrségre citálta az öreget, majd visszaült a motorra és nyektette tovább. Ezek után még a bácsi vőjét jelentik fel garázdaságért... Hát agyonröhögöm magam....”
 • 68. toto2011 2012. szeptember 20. 10:27
  „Én ismerem a fiatalembert,és csak annyit mondanék róla:ne szólj szám,nem fáj fejem...”
 • 67. netro 2012. szeptember 20. 10:22
  „62. Csajsziland 2012.09.20. 09:38: Ez a komment erőteljessen súrolja a patológiai eset határát.”
 • 66. Lívia66 2012. szeptember 20. 10:18
  „60.fanni777. Védheted a barátodat, de nincs igazad. Gondolod csak szólni kellett volna és nem megy a bácsi ablaka elé ? Hát ennyire kedves és toleráns fiúcska lenne ? Nem hiszem, mert akkor alapból tudná, hogy mivel zavarja a többi embert és nem tenné.

  A másik meg az, hogy 19 évesen az ujsághoz fut egy ilyen hírrel? Ha kap egy pofont a diszkóba, az anyucival elfutnak egyből feljelentést tenni majd akkor is?
  Biztos sírt is ijedtében a gyámoltalan anyámaszzony katonája....”
 • 65. kexmatyi 2012. szeptember 20. 10:00
  „T Gig-big.Valóban nem Harley-vel kezdtem,most sem azt hajtok,de ennek semmi köze a hozzászólásomhoz.A lényeg a buherált kipufogó,a fel-alá nyargalászás késő este.Igaza van egy másik hozzászólónak,miszerint mérjék meg a kismotor hangját is! Biztos nem véletlen,hogy ismét felbosszantott valakit,lásd mai Kisalföld!”
84 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elképzelt tűzesetnél is bizonyítottak

Önkéntes tűzoltók tartottak összetett vizes gyakorlatot a napokban Rábapordányban, a helyi… Tovább olvasom