Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Legjobb tudása szerint dolgozott

A megyei közgyűlés Dr. Petz Aladár-díjat adományozott Győr–Moson–Sopron megye egészségéért végzett munkájáért dr. Krizmanich Máriának, a csornai Margit Kórház igazgató főorvosának.
Kitüntették dr. Krizmanich Máriát, a csornai Margit Kórház 1995 óta hivatalban lévő igazgató főorvosát. A Petz-díjas gyógyító 1977-ben belgyógyász szakorvosként kezdett dolgozni az intézményben. Vezetői tevékenységének első időszakában fejeződött be a Kórház rekonstrukciója, amit aztán több fontos feladat megoldása követett.
– Meglepődtem a kitüntetés hírének hallatán. Nem csináltam mást, mint Kórházigazgatóként a legjobb tudásom szerint tettem a dolgomat – mondotta a főorvos.
Dr. Krizmanich Mária
– A Kórház-rekonstrukció nyomán az épületek állaga kétségkívül javult, ugyanakkor a Kórházi struktúra nem volt megfelelő munkám kezdetén. Ám azt gondolom, hogy azokat az elképzeléseket, amelyeket az igazgatói pályázatomban megjelöltem, sikerült megvalósítanom. Így bővítettük a járóbeteg-ellátást azokban a betegségcsoportokban, amelyek tömegesen fordulnak elő. Az eszközbeszerzési terveinket is realizáltuk, s részt veszünk az országos szűrési programokban is. Természetesen – mint általában a Kórházaknak – nekünk is vannak gondjaink. Nővérhiány ugyan nincs nálunk, de több orvosra lenne szükség. A jelenlegi anyagi viszonyok mellett nehéz működtetni az intézményt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nemzeti ereklye Kapuvárnak

Értékes és egyedi nemzeti ereklyét adományozott Kapuvárnak dr. Kiss Vámosi József, a városból… Tovább olvasom