Kisalföld logö

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 11°C | 19°C Még több cikk.

Lampionos Ballagás Csornán - Lezárják a főutakat

A Lampionos Ballagás csütörtök este fél kilenckor kezdődik Csornán.
"A csornai „Lampionos Ballagás" ideje alatt a 85. és 86. számú főközlekedési utak közös szakasza félpályán a Hunyadi János Gimnázium (Csorna, Soproni út 97.) melletti körforgalomtól a Mártírok tere és Premontrei Rendház közötti útkereszteződésig, illetve a Csorna, Szent István téri út a Premontrei Rendház és a Városi Művelődési Központ előtt lezárják.

A félpályás útlezárás időpontja: 2012. május 3. (csütörtök) 20:30 és 22:00 óra között várható" - tájékoztatta portálunkat a csornai önkormányzat.

Olvasóink írták

 • 10. Jerry 2012. május 09. 22:40
  „1120, megint csak írsz és nem olvasol.Gerő csak mint elvi kérdést vetette fel a monarchia,mint államforma lehetőségét.Nem mélyedt bele abba, hogy pl honnan hoz királyt,feltehetően egy külföldi uralkodó családból,és ezzel kiszolgáltatná vele Magyarországot.Nem gondolta át azt sem, hogy miért fogadná el bármely uralkodó ház a gazdasági gondokkla küszködő országot.Azt sem mérlegelte, hogy miért lene jobb egy hatalom nékli disz király és családja eltartása mint egy köztársasági elnöki apparátus.Csupán feltételezi, hogy olcsóbb lenne.Egy elvi kéréést feszegetett, következmények,hatástanumány nélkl.Ez kb olyan,mintha most a komunizmus bevezetésén tervezgetnénnk,ahol ugye nem lesz pénz, minden ember a megtermelt javakból nem érdeme,hanem szükésglete szerint részesül stb stb.Érétkelem,hogy neked nincs"elemi szövegértelemzési gondod"mint itt pár százezernek.Talán csak történelmi ismeretidnek vagy hilyán ezért kérlek ne menj gyorstalpalóra, hanem vissza az elemibe.az alapoknál kezdj,onnan sok hiányzik még nálad.”
 • 9. 1120 2012. május 09. 02:43
  „Jerry legutóbbi hozzászólása a tipikus esete annak, amikor "a lekvár teszi el a nagymamát"! :)

  Pajtás! Tudod nem is az a "gáz", hogy elemi szövegértelmezési gondokkal küszködsz (vagytok pár százezren az országban), hanem sokkal inkább az, hogy ezzel a problémáddal szinte minden áldott nap "szembesíted" a t. olvasót!
  Nézd. A "jobboldalisággal", "konzervativizmussal" a legkevésbé sem vádolható Gerő András (történész) vetette fel legutóbb az ötletet a HVG-ben (!) Tudod mit? Küldd el őt is egy "gyorstalpalóra"...
  xDDD

  http://hvg.hu/velemeny/20110429_kurcz_gero_andras”
 • 8. Jerry 2012. május 06. 18:10
  „1120 (mint az alkotmányos monarchia híve) ugyan áruld már,ezt mégis hogy képzeled?Kit szeretnél itt királynak? Ugyanis ennek az államformának alapja egy létező király,uralkodóház.Osztod itt az észt,aztán meg az iskolapadban a helyed üres.Menj vissza a suliba és tanulgass még. főleg történelmet.Pár év,és talán akár érettségizhetsz is.Addig is főleg az angol történelmet javaslom, de a magyart sem ártana átnézned.Vannak még hiányosságaid,amint látom.Ne csodálkozz,ha ilyen "hittel" kirekesztettnek érzed magad.”
 • 7. Goldman 2012. május 05. 11:56
  „1120: a mondataidat, szavaidat és a kifejezéseidet válogasd meg.
  Gondold meg ember! Te akinek halvány fin*ja sincs, hogy az átmenő kaminosok egy ilyen hirtelen, nem várt dologgal szembesülnek vazze és ez a fél óra éppen elég nekik arra, hogy leteljen a vezetési idejük vagy esetleg a munkaidejük, na ez a nem mindegy.
  Belekeverted a politikát....
  Mivel tavaly láttam és -sajnálom az ilyen soha nem hatott meg- láttam a zárósort webkamerán.
  Szerettelek volna kiállítani az út mellé megszámolni, hogy mennyi türelmetlen kamionos indult indult el.
  Sosem volt egy normális hozzászólásod hát ezért is kár volt.
  Bújjál talán egyszer más bőrébe vagy érjen el egy ilyen megmozdulás amikor sürget az idő-ezt kívánom neked és akkor gondolj a lampionra.
  A feleségem azt mondta, hogy Pápán is leszokták zárni a belvárost ballagáskor. Igen, de ott két "egérút" is van.
  Egyik az elkerülő a másik a városon belül levő elkerülő.
  Gondolkodj....”
 • 6. 1120 2012. május 05. 11:31
  „Csak a szokásos...hihetetlen emberek vannak! Már nem is bosszankodom, csak röhögök! xD

  1.-nek: Szemenszedett hazugság, hogy akár csak szóba került volna az, hogy Áder itt lesz! Azon kívül meg: mindig elképedek, amikor egyesek nem képesek felfogni, hogy Áder nem a város, hanem a körzet képviselője volt! (Amúgy 11 évig, de ez a tévedés igazán bagatell...) Továbbá nem értem, hogy mi indokolja az idézőjelet ("megválasztották"), ti. az első körben megkapta a 262 voksot (vagyis a képviselők több, mint kétharmadának "IGEN" szavazatát)! Ezt legutóbb Göncz mondhatta el magáról, aki éppúgy egy párt jelöltje volt (SZDSZ), mint most Áder... Rövid az emlékezet, vagy tudatos a rosszindulat... Továbbá: a másik idézőjeles szó is butaság ("köztársasági"), hiszen államformánk változatlan maradt, csak nincs benne az ország nevében, amit pl. én (mint az alkotmányos monarchia híve) nagy örömmel fogadtam, hiszen legalább az ország elnevezése immár NEM KIREKESZTŐ! (Vagy a mi "kirekesztésünk" nem számít? Válaszolok: nem számít... NEKTEK. Soha nem is számított...)

  2. Mint érintett javaslom: névvel és címmel kérj tiltó határozatot ez ellen, hátha sikerül... Mi meg hadd tudjuk meg, hogy ki az az ember, aki még ezt az (évente egyszer) megrendezett régi, szép hagyományt sem képes elviselni?(Budapesten hányszor van forgalmi rend változás valamilyen esemény miatt egy évben? Inkább nem számolnám össze... Persze vannak, akiknek a színes - és hiányos - ruhákban vonaglók esztétikusabb látványt nyújtanak, mint a színes lampionokkal felvonuló fiatalok...ízlések és pofonok...)

  3. Jé! Egy hozzászólás Jerry-től, aminek legalább az első felével egyetértek! EZ KÉREM TÖRTÉNELMI PILLANAT! :)

  4. A "rendes" ballagás a Hunyadiban is pénteken volt.

  5. Goldman ezzel a hozzászólásával meg csak még mélyebbre süllyedt... Lelke rajta!”
 • 5. Goldman 2012. május 05. 09:11
  „Jerry: a háborgás nem egyenértékű az értetlenkedéssel. Ilyen erővel a Széchenyi tér és az Árpád utca felé is mehetnének. Egy újságíró kellő szögből fényképezve még azt is kihozhatná az egészből, hogy a lakosság megint tiltakozik az elkerülő út építésének lassúságán. Vagy bármi mást...:o)
  Putyilovnak igaza van. (már megint)”
 • 4. Putyilov 2012. május 04. 10:47
  „A lampionos szép dolog,bár az enyém még pénteken volt.
  Nekem akkor sem hiányzott oda a politika,most sem. De szerintem egy diák sem pityergett "nagyjaink" után.”
 • 3. Jerry 2012. május 04. 10:34
  „Goldman,ezért pl rajtad kívúl senki nem háborgott még.Az átmenő forgalom,ami este már nem olyan nagy,simán elment, bár sokan megálltak megnézni a felvonulást.Végre valami szép is történik a városban.Az egyébként sajnálatos, hogy sem a régi/aki már kelnök is/ sem az új az országgyűlési képviselőnk nem jött el.Fontosabb dolguk volt,mint hogy megtiszteljék a várost e jeles eseményen.sGondolom az egyik Szombathelyen időzött, másik meg Bp-en.Majd ha a szavazataink kellenek,megjelennek itt is.”
 • 2. Goldman 2012. május 03. 08:30
  „1.: Azt várhatod...
  Egyébként nem értem, hogy miért pont a főúton kell ezt megrendezni,l lezárva az összes sávot és arra késztetni az áthaladó forgalmat, hogy szűk mellékutcákban meneküljenek a városból?”
 • 1. embertelen 2012. május 02. 19:08
  „Állítólag Áder is eljön, hisz 12 évig tojt a városra, és most május 10-ig szabad, miután "megválasztották" "köztársasági" elnöknek!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisbabot Aréna teremlabdarúgó kupa

Az elmúlt hétvégén a Kisbaboti focicsapat tagjai az Önkormányzat támogatásával teremlabdarúgó tornát… Tovább olvasom