Kisalföld logö

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 11°C | 19°C Még több cikk.

Kránitz: változást akarnak a rábaköziek is

Kránitz László, az MSZP, az Összefogás képviselőjelöltje tartott fórumot Kónyban hétfő délután, ahol Lukács Zoltán frakcióvezető-helyettes (MSZP) volt a vendége.

Kránitz László elmondta, a jelöltségét támogató aláírások gyors összegyűjtése is azt jelezte, hogy a rábaközi emberek is változást, kormányváltást akarnak. Sokan nem merik kimondani a véleményüket, de mindenkit arra bíztatott, menjenek el szavazni április 6-án, mert nem az otthoni elégedetlenkedés és panaszkodás, hanem a szavazás hozza el a várva várt változást.


Lukács Zoltán arról beszélt, hogy a kormányt szolgáló média már nem a valóságot, hanem annak fideszes mását sugározza. A hiteles tájékoztatást nem a különböző pártok által fenntartott pártsajtók hozzák el, hanem a mára teljesen megszüntetett, elzüllesztett közmédia, amit a kormányváltás után majd újra kell építeni.

Mit hozott a 2/3-os kormánytöbbség az országnak?- tette fel a kérdést. Válasza szerint a demokrácia lebontását annak érdekében, hogy büntetlenül lehessen ellopni az ország pénzét. Példaként említette a magánnyugdíj megtakarítások állami lenyúlását, amiről az emberek fel sem fogták, hogy a saját pénzüket veszítették el. Ebbe a sorba illeszkedik a közbeszerzések törvényi manipulálása, ami KÖZGÉP sok száz milliárdos bevételét eredményezte. Ebben persze a cég csak pénzt nyer, a munkát másokkal végezteti, aztán vagy kifizeti az alvállalkozóit, vagy nem. Ide tartozik a paksi atommutyi is, ami 3000 milliárdos terhet, és teljes orosz kiszolgáltatottságot hoz Magyarországnak. Ez a mai ukrán helyzetet látva életveszélyes az ország számára. Lukács Zoltán kifejtette, hogy a kormánypárti média túlsúly azt próbálja sulykolni az emberekbe, hogy a választás eldöntött, a kormány nem leváltható.


- Az ellenzéknek ma már több a támogatója mint a kormánynak, az a dolgunk, hogy a választója is több legyen! Ezért ma már csak az a feladat, hogy a kormányt leváltani akarókat meggyőzzük, hogy érdemes, ezért menjenek el szavazni április hatodikán – zárta Lukács Zoltán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Próbatételek vízben, nyeregben

Tovább olvasom