Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 3°C Még több cikk.

Közmeghallgatás hétfőn Kapuváron

Az önkormányzat november 28-án (hétfő) délután 3 órakor közmeghallgatást tart a hivatal nagytermében
"Kapuvár képviselő-testülete  2011. november 28-án (hétfő) - a polgármesteri hivatal nagytermében – kezdődő képviselő-testületi ülésen közmeghallgatás keretében tárgyalja az önkormányzat vagyoni helyzetének alakulásáról, a város pénzügyi helyzetéről szóló háromnegyed-éves beszámolóról és a helyi adók felhasználásáról szóló beszámolót.

A képviselő-testület az ülésre és a közmeghallgatásra tisztelettel hívja és várja az érdeklődőket" - tájékoztatta portálunkat Borsodi Tamás, címzetes főjegyző.

Olvasóink írták

  • 2. alekínyó 2011. november 25. 21:01
    „Bár nem a fenti témához kapcsolódik, de el kell mondanom a következőket: az elmúlt években örömmel tapasztaltam,hogy évről évre egyre szebben és látványosabban,fényesebben díszítették fel a belváros fáit karácsonyi fényfüzérekkel. A családommal többször is sétálva csodáltuk az egyre szebb,látványosabb fényeket. Aztán ezen a héten újra láttam, ahogy a darus autóval diszítgetik a fákat. Este aztán jött a megdöbbentő valóság: össze vissza feldobált izzósorok,semmi rendszeresség a munkában és a fák kiválasztásában. A negatív "csúcs" az Arany János utcával szemben látható: a legmagasabb fára nem lett elég hosszú a füzér,sebaj jó lesz ez így is... Hát üzenem a két díszítő manusnak,hogy szégyent hoztak a városra ezzel a munkával,ugyanis minden Sopron felől érkező autós ezt látja meg először és viszi a hírt tovább. Szégyeljék magukat és hétfőn álljanak neki újra, még van idő a kijavításra. Köszönettel: egy kapuvári.”
  • 1. breakdown65 2011. november 22. 20:35
    „Vagyon meg a pénzügyi helyzet.... mindig csak ez a téma?!? Mi van a közbiztonsággal?! Minden héten hallani hogy megvertek egy embert úgy hogy kórházba vitte a mentő. Persze erről olvasni nem lehet... Hol élünk emberek? Már nem lehet kimenni az utcára mert attól kell félni hogy mikor támadnak meg!
    A rendőrök meg csak a benzint fröcselik ahelyett hogy gyalog járnának.... lehet többet látnának. És egy műszakban több rendőrt alkalmazni. Erre is kéne pénzt költeni tisztelt Önkormányzat!! Egy proli.....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zöldhulladék elhelyezése jegy ellenében és ingyen

A Rekultív kft. Andrássy utcai telephelyén a helyiek térítésmentesen elhelyezhetik a ház körül… Tovább olvasom