Kisalföld logö

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 20°C | 33°C Még több cikk.

Közmeghallgatás Csornán

Közmeghallgatással egybekötött ülést tart a város képviselő-testülete hétfőn a városháza nagytermében.

Az ülés délután öt órakor kezdődik, az érdeklődő helybeliek a hat órakor kezdődő közmeghallgatáson mondhatják el véleményüket a település ügyeiről.

A tanácskozáson napirenden szerepel a kapuvári katasztrófavédelmi kirendeltség 2013-as szakmai munkájáról szóló beszámoló, illetve Csorna első féléves gazdálkodásával foglalkozó tájékoztató.

Szó lesz az önkormányzat 2011–2014-es gazdasági és humánprogramjában meghatározott célkitűzések megvalósulásáról, a polgármesteri hivatal munkájáról, a Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíjpályázat 2015-ös fordulójáról.

Rendeletet alkot várhatóan a testület a közterületek elnevezésének szabályairól és módosítja a közösségi együttélés szabályairól szóló rendeletet. Tárgyalnak a település idei költségvetéséről, a település szerkezeti és szabályozási tervének, valamint belterületének helyi építési szabályzatáról szóló rendeletről. Napirenden szerepel a szociális és gyermekvédelmi ellátások helyi szabályairól szóló rendelet módosítása, a szavazatszámláló bizottságok tagjainak és póttagjainak megválasztása.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csermajor 125 - Nagy találkozás - fotók

A csermajori Ujhelyi Imre-szakiskola fennállásának százhuszonötödik jubileumát ünneplték szombaton a… Tovább olvasom