Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Közel 60 millió forintot fordítanak a sporttelepre

A kapuvári sporttelep fennállásának legnagyobb beruházásai zajlanak, zajlottak az utóbbi hónapokban. A KSE-hez közel hatvanmillió forint érkezett a pálya és az öltöző felújítására.

– A Kapuvári Sportegyesület (KSE) pályáján még nem volt ekkora felújítás azóta, hogy a hatvanas évek elején felépült a jelenlegi nézőtér és öltöző épülete – jegyezte meg Varga András, az egyesület elnökhelyettese. A pályára a legutóbbi hónapokban közel hatvanmillió forintnyi felújítási keret érkezett, pályázati forrásokból.

A részletekről Németh Csóka Gábor alpolgármester elmondta, az első, nagyobb összeget, 32 milliót (melyből 6 millió az önrész) a már megépült műfüves pályára kapták. – A zömmel állami forrásokból létrejött pályán a helyi oktatási intézmények diákjai játszanak, de nyitva áll a tömegsport előtt is.

KSE-pálya – A hónap végéig végeznek a szakemberek.
KSE-pálya – A hónap végéig végeznek a szakemberek.


– A hónap végéig befejeződik a lelátó és az öltöző felépítése óta első nagyobb felújítás – mondta az alpolgármester. A kivitelezést egy helyi cég nyerte el. A szakemberek felújítják a vizesblokkokat, az öltözőket, valamint kicserélik a nyílászárókat. A fűtés felújítása mellett napkollektorok is kerülnek az épületre. A leglátványosabb felújítás a nézőtéren zajlik, ahol a teljes tetőszerkezet megújul. A tribün mellett új, az előzőnél jobb minőségű, bitumenborítást kap a kézilabdapálya is.
– A munkákat százszázalékos támogatottságú, önkormányzati pályázatból fedezzük. A beruházás teljes összege mintegy 25 millió forint lesz – mondta az alpolgármester.

Az átépítés, felújítás az év elején kezdődött és várhatóan e hónap végén fejeződik be.

Olvasóink írták

 • 3. alekínyó 2013. május 09. 13:50
  „Itt is magyar módra megy a felújítás, nincs min csodálkozni...”
 • 2. lolka50 2013. május 07. 15:39
  „Valaki van ott de csak a" rongyot" rázza meg a cigifüstöt fujja!! Ilyen helyen ragyogni kéne a klozet!! Nézzenek a karmára!!”
 • 1. pacalpöri 2013. május 07. 10:14
  „De a takarítással NEM KÉNE EGY HÓNAPOT VÁRNI!!!
  Koszosak, festékesek a lelátó ülőkéi, nem lehet használni! A mellékhelyiség gyalázatos.
  DOLGOZIK ott valaki???”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A közútkezelő egyeztetést kezdeményez

A tavaszi útburkolati jelek újrafestése óta a Hantech zrt. gyáránál, a körforgalomból a 86-os útra fordulva záróvonallal találják szembe magukat azok, akik a Park utcába fordulnának. Tovább olvasom