Kisalföld logö

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 7°C | 10°C Még több cikk.

Köszöntés és búcsú pedagógusnapon

Ketten kaptak kitüntetést Csornán a pedagógusnapi ünnepségen. Tizenkilenc pedagógust és intézményi dolgozót nyugdíjba vonulásuk alkalmából köszöntöttek.

Csornán csütörtökön a Városi Művelődési Központban tartották az idei pedagógusnapi ünnepséget. A rendezvényen Turi György polgármester mondott ünnepi beszédet.

Az önkormányzat képviselő-testületének határozata alapján Csorna Szolgálatáért Díjban részesült Eördöghné Horváth Gizella, a Szi-
lágyi Erzsébet Kollégium vezetője több évtizeden át nagy szaktudással, fáradhatatlanul, emberségesen végzett pedagógusi munkájáért és Szabó Péter, a Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakközépiskola, Szakiskola tangazdaság vezetője kiváló szaktudásáért, a tangazdasági oktatásban és termelési feltételek kialakításában elért eredményes munkájáért.

A továbbiakban a nyugdíjba vonuló pedagógusokat, intézményi dolgozókat ajándéktárggyal köszöntötte a polgármester.

A búcsúzó nyugdíjasok: Sebestyén Katalin, a Martincsevics Károly Városi Könyvtár korábbi igazgatója, Kutnik Károlyné, Milkovics Jánosné, Mezei Gyula, a Kerényi György Művészeti Iskola zenetanárai, Winkler Antalné, az Arany János Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Központ és Nevelési Tanácsadó gyógypedagógiai asszisztense, Szabó Józsefné, a Városi Művelődési Központ takarítónője, Király Mária, a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Közoktatási Központ matematika–fizika szakos tanára, Kovács Jánosné, az iskola takarítónője, Wekszli Árpád, a Hunyadi János Gimnázium és Szakközépiskola matematika–fizika–technika szakos tanára, Sipőcz László, az iskola technikai munkatársa, Eördöghné Horváth Gizella, a Szilágyi Erzsébet Kollégium vezetője, Kiss Lászlóné, az intézmény nevelőtanára, Márkus Ferencné, a Napközi Otthonos Óvoda óvodapedagógusa, Samu Istvánné és Szili Istvánné, az intézmény dajkái, Németh Imréné, a Széchenyi István Körzeti Általános Iskola tanítónője, Csóka Antal, az iskola testnevelés szakos tanára, Horváth Zsuzsanna, a Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium matematika–fizika szakos tanára, igazgatóhelyettese, Udvardi Gézáné, az intézmény takarítónője.

Haszonits József

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Érdemes diákok

A hagyományokhoz híven az önkormányzat idén is Csorna Város Érdemes Diákja kitüntetésben… Tovább olvasom