Kisalföld logö

2018. 07. 16. hétfő - Valter 17°C | 28°C Még több cikk.

Kónyi játszótér-felújítás: bűncselekmény nélkül

Nem történt sikkasztás, sem más bűncselekmény a Mátyás király utcai játszótér felújításakor Kónyban.
A csornai rendőrség feljelentés nyomán indított eljárást (Kisalföld, 2011. május 31.) azzal a gyanúval, hogy az adománygyűjtéskor történhettek visszaélések. Balázs Péter a játszótér felújítását szervezők nevében azzal kereste most meg szerkesztőségünket, hogy tisztázták magukat a vádak alól.

„Noha ismeretlen tettes ellen folyt a nyomozás, a helyi- ek hozzánk kötötték a bűncselekmény gyanúját – mondta. – A rendőrségen számlákkal, fényképekkel, egyéb dokumentumokkal bizonyítottuk, hogy mindent törvényesen, a pénzekkel pontosan elszámolva végeztünk. A Mátyás király utcai játszótér felújításáért jótékony célú családi napot
rendeztünk, ott gyűjtöttünk támogatást, és nem házalással, mint ahogy arról szó volt. Közel kétszázötvenezer forint gyűlt össze, amihez az önkormányzat is adott kétszázezer forintot. Így félmillió forintos fejlesztést tudtunk megvalósítani a területen."

A gyerekek babaházzal, mászókával, csúszdával, hintával gazdagodtak, a térre kihelyeztek öt hulladéktárolót és felújították a homokozót is.
„Mindent a gyerekekért csináltunk és tisztességesen, senkit nem kihasználva gyűjtöttük az adományokat" – tette hozzá Balázs Péter.

Olvasóink írták

 • 8. xenophanos 2011. augusztus 24. 15:08
  „Egyébként Kisroti! A választásokon vesztes emberek is szervezték, és feljelentették magukat... és ez ütött vissza...”
 • 7. xenophanos 2011. augusztus 23. 20:04
  „Kisroti! Te ismered a szervezőket? Vagy a feljelentőt? 2 és fél évvel ezelőtt nem volt ám kampány még!!!! Pár utcával menj odébb ha keresgélni szeretnél... Remélem ebben a faluban nem minden a politikáról szól, és ne keverjünk egy családi napot politikai rendezvény kategóriába. Mindenki aki közéletben mozog az lehet politikus, de nem minden politikus lehet közéleti személyiség. Ezek a politikusok pedig szeretnék ezeket a kis rendezvényeket be árnyékolni. De miért is? Miért anti falunap egy ilyen, miért nem csinálhat más is rendezvényt, színesítve és gazdagítva falunk életét.”
 • 6. kisroti 2011. augusztus 23. 19:53
  „Kedves hajracsorna. Talán te vagy tájékozatlan,vagy épp pont te akarod egy emberre terelni a gyanút. Ha nem ismered a helyi viszonyokat ne szólj hozzá, és kérlek ne vádaskodj, az visszaüthet.”
 • 5. hajracsorna 2011. augusztus 23. 18:20
  „"vagy az önkormányzati választáskor vesztes, politikai ambíciókat dédelgető falubeliektől"

  :-) :-) Kisroti, te valóban ennyire tájékozatlan vagy? Vagy tudatosan tereled az egyébként mindenkiben egy valakire irányuló gyanút egy másik irányba! :-)”
 • 4. kisroti 2011. augusztus 23. 16:23
  „A pofátlanság teteje, hogy egy nemes cél érdekében összefogó embereket aljas módon megpróbálnak lejáratni. Hitelrontás és becsületsértés miatt a rágalmazó ellen feljelentést kellene tenni. Nem biztos, hogy messzire kéne menni a játszótértől, vagy az önkormányzati választáskor vesztes, politikai ambíciókat dédelgető falubeliektől.”
 • 3. hajracsorna 2011. augusztus 23. 15:47
  „Hú de gyorsan lett egy kónyi hír a motoros baleset után. Messzire elnyúlnak a kezek...”
 • 2. xenophanos 2011. augusztus 23. 14:00
  „Ez az adományozó szülők nevében is felháborító. Hiszen itt emberek megnyitották a pénztárcájukat egy nemes cél érdekében, és valakik aljas szándékkal le akarták járatni az ügyet. Ezzel nem csak a szervezőket, de minden adományozót is megbántottak. Ki és miért tesz ilyet?”
 • 1. Józan 2011. augusztus 23. 12:55
  „A "sikkasztással és egyéb bűncselekménnyel" megvádoltak hivatalosan megtudhatják-e, hogy ki tett ellenük bejelentést a rendőrségen? Mert az ő helyükben a rágalmazót becsületsértésért feljelenteném!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kitüntették a csornai Hantech egyik tulajdonosát

Zelenka Pál a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét kapta. Tovább olvasom