Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Könnyűzenei klipben is szerepeltek

Gálával búcsúztatta az évet a kapuvári Moovement Dance School. A több településen, közel háromszáz gyermekkel foglalkozó tánciskola növendékei kosármeccseken, nemzetközi gálákon és zenei klipekben is megmutatkoznak.
 
A kapuvári Rábaközi Művelődési Központ nagyszínpadán a Diótörő című táncjátékkal búcsúztatta az óévet a helyi központú Moovement Dance School (MDS). A jobbára modern táncokat oktató iskola napjainkban Kapuváron kívül Fertőszentmiklóson, Celldömölkön, Beleden, Babóton és Csornán is üzemeltet tagiskolákat, melyekben összesen közel háromszáz gyermekkel foglalkoznak az oktatók.

Mészáros Laura, az iskola vezetője és tánctanára sikeresnek értékelte az évet. Mint mondta, bővülő tanári gárdával és egyre több – néhol saját szervezésű – versennyel vágnak bele a 2014-es évbe.

– Diákjaink nemcsak rendezvényszínpadokon mutathatják meg tehetségüket, 2013-ban szerepeltünk nemzetközi versenyeken, kosárlabda-mérkőzések szünetében és többek között könnyűzenei klipek felvételén is – mondta az iskola vezetője. Kiemelte, egy kapuvári illetőségű énekes zenei klipjéhez adták tehetségüket az MDS táncosai. – Büszke vagyok egy veszprémi versenyre, ahol a nemzetközi, szakmai zsűri a dobogó legfelső fokára minősítette táncosainkat – mondta Mészáros Laura.

Az MDS már jelentkezett saját szervezésű, többnapos nemzetközi versennyel is (Gangster Challenge), melynek kapuvári fordulóit idén is szeretnék megtartani.

– Az immár évek óta hagyományos évzáró gálánkon egy Hoffmann-meséhez nyúltunk vissza – mondta a vezető. A
Diótörő-előadás egy órájában több száz táncos vett részt, öregbítve a kapuvári táncosok immáron nemzetközi hírnevét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Önkéntesek, tolvajok meg az eladó víztorony

Eseményekben bővelkedő esztendő volt 2013 is a Rábaközben. Jó és rossz hírek, tragikus és vidám történetek egyaránt akadtak Csornán és környékén. Tovább olvasom