Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Költözik a kórház

Csorna - Várhatóan tíz nap múlva befejeződik az aktív ellátás egy épületbe költöztetése a csornai Margit Kórházban. A százágyas krónikus osztály már a helyére került.
Korábban beszámoltunk róla (Kisalföld, 2007. november 6.), hogy a csornai Margit Kórházban takarékossági okokból egy épületben helyezik el az aktív ellátást. A költözés jelenleg is folyik. A munkálatokról az intézmény gazdasági igazgatóját kérdeztük.

Némethné Borsodi Irma elmondta, a tervek szerint ezen a héten elkészül a kardiológiai őrző, amely azonos szinten lesz a szülészettel. A kardiológiai ambulancia a nőgyógyászati ambulancia helyére kerül. A szülészeten a nővérhívó szerelésének befejezése várható, s ugyanezen osztályra megérkezik az ágytálmosó berendezés. A szociális helyiségek kialakítása már befejeződött. A nőgyógyászati ambulancia költöztethető állapotban van, időpontja az osztály döntésétől függ. A nőgyógyászat a második szinten kap helyet, ugyanott, ahol a sebészeti osztály működik. A belgyógyászat a jelenlegi helyéről, a „C" épületből költözik az „A" épület harmadik szintjére.

Az A épület: Ebben lesz az aktív ellátás.

Németné úgy vélte: tíz nap múlva befejeződhet a költözés, amely főleg attól függ, hogy a közeli napokban leszállítják-e a nővérhívót és az ágytálmosót, noha ez utóbbit – amit még nyáron megrendeltek – külföldről hozzák be.

A „B" épület emeletén száz krónikus ágyat helyeztek el, újrafestett kórtermekben, a földszinten az ápolási osztály van.

Olvasóink írták

  • 2. Csornai Polgár 2007. november 27. 13:42
    „És mindez mennyibe kerül...??? Ennyire jól áll az önkormányzat, hogy nem számít semmi..., legyenek új nővérhívók ( mennyi nővért küldtek már el ??? Kit hívnak egyáltalán ??? ) ágytálmosók... ( hát elég nagy sz....ban van a kórház, ha csak új ágytálmosóval oldható meg a helyzete...)”
  • 1. Én 2007. november 27. 12:51
    „Hát ez szép... Örülünk neki NAGYON!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az utcáról szinte zajtalanok a vendéglők

Kapuvár - A közterület és a közlekedés zaja mellett nem mérhető a kapuvári vendéglők zajterhelése.… Tovább olvasom