Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Kóczán Zoltán: ˝A bilincses sztori szemenszedett hazugság˝

"A rendőrség már nyomoz. A személyek megvannak. Vélhetően hamarosan tanúkihallgatásra hívják őket" - olvasható a megyei közgyűlés alelnökének közleményében.
Mint már korábban beszámoltunk, a Győr-Moson-Sopron megyei közgyűlés alelnökét baloldali és szélsőjobbos oldalakon támadások érték.

Kóczán Zoltán nyilatkozatát változtatás nélkül közöljük:

"- A személyemet ért támadások, rágalmazások már hónapokkal ezelőtt elkezdődtek. Először mindenféle gazdasági bűncselekményekkel vádoltak, amit az elmúlt évekhez hasonlóan irigységnek és a politikai támadásnak véltem, ezért nem tulajdonítottam neki jelentőséget egyéb elfoglaltságaim mellett.

- A nyári kéthetes szabadságomról visszatérve július végén tapasztaltam, hogy a "bilincses sztori, NAV tartozásos, autócserélős, alelnöki leváltás..." szájról szájra terjed, amelyek mindegyike szemenszedett hazugság – olvasható a közleményben. A megyei közgyűlés alelnöke részletesen kitért a vádakra is.

- Hallani lehetett, hogy bilincsben vittek el Kapuvárról. Harminc éve vagyok egyéni vállalkozó s ez idő alatt semmilyen adó-, vagy köztartozásom nem volt. Amikor a városban elkezdték beszélni, hogy bilincsben vittek el, épp nyári szabadságomat töltöttem, ezért nem is tartózkodtam a városban. A rossz nyelvek az új szolgálati autóm kapcsán is megszólaltak, ugyanis a Volkswagen Jetta személygépkocsit lecserélte a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat egy Skoda Octaviára. Erre azért volt szükség, mert a régi autó több mint 400.000 km-t futott és műszakilag már jó ideje nem volt megbízható.

- A szóbeszédek kitértek arra is, hogy leváltottak a megyénél alelnöki posztomról. A megyei közgyűlés személyi összetételében semmilyen engem érintő változás nem történt az elmúlt három évben – reagált erre is Kóczán Zoltán.

A megyei közgyűlés alelnökét derült égből villámcsapásként érte, hogy a néhány baloldali bloghoz most jutott el a városban már hetek óta lecsengett alaptalan vádaskodás. A Facebookon is többen megosztották a szóbeszédet, s ezért felelniük is kell. A szenzációs hírük az volt, hogy a múlt héten bilincsben letartóztatták.

- Amikor már én is kezdtem unni a politikai ellenfeleink, valamint konkurens vállalkozók rágalomhadjáratát, megtettem a büntető feljelentést a nagy nyilvánosság előtt elkövetett becsületsértés és rágalmazás bűncselekménye miatt ismeretlen tettes ellen. Majd ezt a feljelentésemet egy hét múlva nevekkel is kiegészítettem, miután a baráti körömből két független forrásból is tudomásomra jutott a rágalmazók kiléte. A rendőrség ez ügyben már nyomoz. A személyek megvannak. Vélhetően hamarosan tanúkihallgatásra hívják őket" – zárta nyilatkozatát a politikus.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ma is népviseletben a nászmenet Szanyban

Élő hagyomány Szanyban a népviseletes lakodalmas. Tovább olvasom